07:28:42 19.06.2024
Stiri

Dublu omor la Drochia: Chiriașul care i-a despicat pe stăpânii locuinței cu toporul, două persoane cu dizabilități locomotorii, condamnat la ani grei de pușcărie

Actualitate 20.05.2024 15:29 Vizualizări445 Autor: Ziarul National
Dublu omor la Drochia: Chiriașul care i-a despicat pe stăpânii locuinței cu toporul, două persoane cu dizabilități locomotorii, condamnat la ani grei de pușcărie


Un bărbat de 44 de ani de la Drochia a fost condamnat la 19 ani și jumătate de închisoare, după ce i-a ucis pe proprietarii locuinței pe care o închiria.

Procuratura raionului Drochia informează că această crimă a avut loc la începutul lunii decembrie 2023, în apartamentul închiriat de la o femeie în vârstă de 79 de ani și fiul acesteia de 53 de ani. Chiriașul și-a luat angajamentul să le acorde ajutor proprietarilor și să achite serviciile comunale, întrucât victimele aveau probleme de mobilitate și nu se puteau deplasa fără ajutor.

„Profitând de starea de invaliditate a victimelor și fiind în stare de ebrietate alcoolică, în urma unui conflict iscat pe fondul consumului de băuturi alcoolice cu fiul, inculpatul i-a aplicat acestuia multiple lovituri cu toporul și cuțitul în regiunea toracelui și a inimii, în antreul apartamentului. Ulterior, continuând acțiunile sale criminale, auzind strigătele și încercările de apărare ale mamei, aflată în scaun cu rotile, inculpatul s-a îndreptat către salonul apartamentului, unde i-a aplicat acesteia multiple lovituri cu toporul și cuțitul în regiunea omoplatului, a plămânului stâng și a toracelui. În urma acestor vătămări corporale, ambele victime au decedat”, detaliază procurorii.

Individul se află în arest preventiv până la o decizie definitivă a instanței.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
18.06.2024 15:59 Ziarul National Nicolae Enciu // „Au început trecerea...

17.06.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Pentru cine sună ala...

14.06.2024 09:03 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce diferă preferi...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md