11:47:28 27.02.2021
 
Stiri

Drumul Vinului Moldovei, inclus în Rutele Culturale ale Consiliul Europei: 30 de itinerare din 18 state

Economie 06.03.2020 15:08 Vizualizări1647 Autor: Ziarul National
Drumul Vinului Moldovei, inclus în Rutele Culturale ale Consiliul Europei: 30 de itinerare din 18 state Parsec


Ruta oenoturistică „Drumul Vinului Moldovei” devine primul traseu turistic al Republicii Moldova înregistrat în „ITER VITIS- Les Chemins de la vigne”, rută culturală certificată de Consiliul Europei.

Rutele Culturale ale Consiliului Europei cuprind peste 30 de itinerare certificate sub auspiciile forului internațional și au scopul de a promova călătoriile de descoperire a patrimoniului din Europa.

ITER VITIS – Les chemins de la vigne” este ruta oenoturistică paneuropeană care integrează peisajele și patrimoniul vitivinicol din 18 state vitivinicole, promovată de Federația Europeană Iter Vitis, fiind certificată conform standardelor Consiliului Europei din 2009.

Afilierea europeană a fost promovată de Asociația Națională pentru Turism Receptor și Intern din Moldova (ANTRIM), cu suportul Proiectului de Competitivitate din Moldova finanțat de USAID, Guvernul Suediei și UK aid și este oficializată prin certificatul de afiliere din 28 februarie 2020.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Top stiri

Susan Benson 07.03.2020 20:01

Bună ziua doamnelor și domnilor. Numele meu este Susan Benson, sunt creditor și, de asemenea, consultant financiar. Dacă aveți nevoie de stabilitate financiară, sunt persoana potrivită pentru a contacta, nu doar împrumut bani, dar dau și sfaturi financiare oricui. Prioritatea mea cea mai importantă este stabilitatea dvs. financiară, nu ezitați să-mi trimiteți mesaje și voi fi la dispoziția dvs. 24 de ore. Dacă aveți nevoie urgentă de consolidare financiară, sunt persoana potrivită pentru a contacta, acordez tot felul de împrumuturi, fie că este vorba de împrumut personal, împrumuturi comerciale sau aveți nevoie de un împrumut din orice alte motive, vă sfătuiesc să contactați firmă prin {Email: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com sau Trimiteți-mi mesaj direct pe WhatsApp prin: +447903159998} și primiți un răspuns într-o clipă. Firma mea este o firmă globală de servicii financiare angajată să vă ajute să vă îmbunătățiți succesul financiar pe termen lung. Caracteristici și beneficii; ✓ Puteți solicita un împrumut oricând, oriunde. ✓ Puteți împrumuta de la 1.000 de euro la 20 de milioane de euro. ✓ Primește-ți împrumutul în 24 de ore. ✓ Rata dobânzii considerabile de 3,0%. ✓ Aveți șansa de a selecta data rambursării, fie săptămânal, lunar sau anual, pe o durată de 1-30 ani. ✓ Aplicație simplă online. ✓ Orientare și expertiză personalizată. ✓ Consiliere financiară. Ați fost atât de dificil să obțineți un împrumut de la băncile locale sau de la alte institute financiare? Și v-ați îngrijorat că nu veți putea obține un împrumut? nu vă faceți griji mai mult, deoarece compania mea a ajutat numeroase persoane și organizații care se confruntă cu dificultăți financiare în întreaga lume. Când aplicați cu noi, aplicați cu o companie de încredere care are grijă de nevoile dvs. de finanțare. Vei fi îngrijit de-a lungul întregului proces. Pentru mai multe informații despre oferta noastră de împrumut, trimiteți-ne cererea dvs. de împrumut prin: E-mail: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com WhatsApp: +447903159998 Când vine vorba de finanțare, suntem cea mai bună opțiune în acest moment. Nu faceți o greșeală de a ne ignora, contactați-ne acum pentru a începe.

Comentarii
României îi pasă
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.02.2021 09:17 Nicolae Negru Nicolae Negru // Să așteptăm primăvar...

23.02.2021 08:19 Ziarul National APELUL lui Alecu Reniță pentru Maia S...

22.02.2021 09:16 Nicolae Negru Nicolae Negru // Moscova îi spune Chi...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Ce credeți că trebuie să facă președintele Maia Sandu în continuare, după ce Curtea Constituțională i-a anulat decretul de nominalizare repetată a Nataliei Gavrilița la funcția de premier?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md