02:18:49 20.01.2021
 
Stiri

DOC // Zborurile din și spre Marea Britanie, RELUATE din 8 ianuarie: Elevii din R. Moldova revin în sălile de clasă de la 11 ianuarie

Actualitate 06.01.2021 16:39 Vizualizări2708 Autor: Ziarul National
DOC // Zborurile din și spre Marea Britanie, RELUATE din 8 ianuarie: Elevii din R. Moldova revin în sălile de clasă de la 11 ianuarie


Comisia Națională Extraordinară pentru Sănătate Publică (CNESP) a decis reluarea tuturor curselor aeriene regulate de pasageri și a charterelor regulate de pasageri cu Marea Britanie, începând cu 8 ianuarie curent, de la ora 00:00.

Membrii CNESP au aprobat, de asemenea, reluarea, din 11 ianuarie, a procesului educațional în incinta instituțiilor de învățământ primar, gimnazial și liceal, publice și private, conform modelelor aprobate de Ministerul Educației, Culturii și Cercetării. Activitățile extrașcolare se vor desfășura în continuare de la distanță. Acestea vor putea fi organizate în incinta instituțiilor de învățământ începând cu 15 ianuarie 2021.

În cadrul aceleiași ședințe s-a permis trecerea frontierei de stat de către străinii care sunt citați de instanțele de judecată/organele de drept din Republica Moldova, precum și reprezentanții lor legali, lucru care trebuie dovedit prin documente confirmative. Aceste persoane nu vor fi impuse să stea în regim de carantină.

Același lucru este valabil și pentru străinii care călătoresc în scopul perfectării documentelor emise de instituțiile publice din Republica Moldova, dovedit prin documente confirmative, cum ar fi programări, invitații etc.
Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante
Top stiri

Comentarii
României îi pasă
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
18.01.2021 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Eroarea trumpiștilor...

15.01.2021 09:15 Nicolae Negru Nicolae Negru // Declarația politică ...

11.01.2021 17:20 Ziarul National Victor Chirilă // R. Moldova - Ucrain...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Când credeți că ar trebui să fie organizate alegerile parlamentare anticipate în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md