17:02:48 30.11.2021
Stiri

DOC // Zborurile din și spre Marea Britanie, RELUATE din 8 ianuarie: Elevii din R. Moldova revin în sălile de clasă de la 11 ianuarie

Actualitate 06.01.2021 16:39 Vizualizări3244 Autor: Ziarul National
DOC // Zborurile din și spre Marea Britanie, RELUATE din 8 ianuarie: Elevii din R. Moldova revin în sălile de clasă de la 11 ianuarie


Comisia Națională Extraordinară pentru Sănătate Publică (CNESP) a decis reluarea tuturor curselor aeriene regulate de pasageri și a charterelor regulate de pasageri cu Marea Britanie, începând cu 8 ianuarie curent, de la ora 00:00.

Membrii CNESP au aprobat, de asemenea, reluarea, din 11 ianuarie, a procesului educațional în incinta instituțiilor de învățământ primar, gimnazial și liceal, publice și private, conform modelelor aprobate de Ministerul Educației, Culturii și Cercetării. Activitățile extrașcolare se vor desfășura în continuare de la distanță. Acestea vor putea fi organizate în incinta instituțiilor de învățământ începând cu 15 ianuarie 2021.

În cadrul aceleiași ședințe s-a permis trecerea frontierei de stat de către străinii care sunt citați de instanțele de judecată/organele de drept din Republica Moldova, precum și reprezentanții lor legali, lucru care trebuie dovedit prin documente confirmative. Aceste persoane nu vor fi impuse să stea în regim de carantină.

Același lucru este valabil și pentru străinii care călătoresc în scopul perfectării documentelor emise de instituțiile publice din Republica Moldova, dovedit prin documente confirmative, cum ar fi programări, invitații etc.
Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante
Top stiri

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.11.2021 13:58 Ziarul National Ioan Aurel Pop, președintele Academie...

29.11.2021 09:18 Nicolae Negru Nicolae Negru // Încă o dată despre r...

26.11.2021 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // România și nevoia de...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Ce notă îi puneți Guvernului condus de premierul Natalia Gavrilița pentru activitatea din primele 100 de zile de activitate?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md