05:54:51 14.06.2024
Stiri

DEZVĂLUIRI // Secretul părului lui Donald Trump

Știri 05.01.2018 21:03 Vizualizări2154 Autor: Ziarul National


DEZVĂLUIRI // Secretul părului lui Donald Trump Sursa: news.ro

Cartea lui Michael Wolff „Fire and Fury: Inside the Trump White House” („Foc şi pară: Înăuntrul Casei Albe a lui Trump”) este plină de anecdote despre anturajul preşedintelui - Donald Trump Jr. este acuzat de „trădare” de către un Stephen Bannon obsedat de „adevăratul inamic chinez”, iar Ivanka Trump dezvăluie secretele părului tatălui ei, scrie AFP.

Fragmente au fost publicate de Guardian, Washington Post şi New York Magazine.

Casa Albă denunţă „poveşti false sau mincinoase” în această carte.

AMESTECUL RUS

Cele trei persoane cele mai importante din campanie au crezut că era o idee bună să se întâlnească cu un Guvern străin în Trump Tower, în sala de conferinţe de la etajul al 25-lea, fără avocaţi. Nu aveau avocaţi”, spune Stephen Bannon, referindu-se la întâlnirea dintre fiul mai mare al lui Trump, Donald Jr., Jared Kushner, ginerele şi un consilier apropiat al preşedintelui şi Paul Manafort cu avocata rusă Natalia Veselniţkaia, pe 9 iunie 2016 la Trump Tower.

„Chiar dacă crezi că nu era o trădare, nepatriotic sau un rahat rău, iar eu cred că era toate astea, ar fi trebuit să suni imediat la FBI”.

INAMICUL CHINEZ

China este totul. Nimic altceva nu contează. Dacă nu rezolvăm China, nu rezolvăm nimic”, spune Stephen Bannon, comparând regimul chinez cu „Germania nazistă” din anii 1929-1930.

„Veţi vedea un stat hipernaţionalist, iar apoi nu vom mai putea băga duhul înapoi în sticlă”.

FINANŢARE

Michael Wolff prezintă o conversaţie între Stephen Bannon, în septembrie 2016 - care apreciază că Trump trebuie să injecteze 50 de milioane de dolari ca să finanţeze campania până la alegeri - şi Jared Kushner.

- Imposibil să primeşti 50 de milioane, doar dacă nu cumva îi asigurăm victoria, îi răspunde Kushner.
- 25 de milioane?, încearcă Bannon.
- Dacă îi spunem că victoria e mai mult ca probabilă.

Trump a împrumutat până la urmă zece milioane de dolari campaniei, cu condiţia ca această sumă să fie rambursată imediat ce echipa de campanie strângea fonduri pe alte canale, potrivit autorului.

NICIO ŞANSĂ

Melania Trump îl întreabă pe soţul ei ce intenţionează să facă, aflând că New York Post deţine fotografii cu ea nud, datând din perioada în care era manechin.

„El îi spune, aşteaptă încă un pic. Totul se va termina în noiembrie. El i-a dat soţiei sale o garanţie solemnă: nu exista pur şi simplu nicio şansă să câştige”.

SEARA VICTORIEI

Un pic după (ora locală) 20:00, în seara alegerilor, când tendinţa neaşteptată - Trump ar putea până la urmă să câştige - pare să se confirme, Don Jr. i-a spus unui prieten că tatăl său sau DJT, cum îl numeşte, arăta ca cineva care a văzut o fantomă. Melania plângea - dar nu de bucurie”.

NEPREGĂTIRE

Devreme în campanie, Sam Nunberg s-a dus să-i explice Constituţia candidatului. «Am mers până la al 4-lea amendament», îşi aminteşte Nunberg, «după care şi-a pus degetul la buze şi şi-a pierdut atenţia».

Preşedintele ales doreşte să-şi angajeze ginerele, pe Jared Kushner, drept şef de Cabinet. „Până la urmă Ann Coulter l-a luat pe preşedinte de o parte. «Se pare că nimeni nu v-a spus, dar nu puteţi. Nu vă puteţi angaja copiii»”.

SECRETUL PĂRULUI

Ivanka Trump le dezvăluie prietenilor ei originea părului blond al tatălui ei - „un craniu chel sus, absolut curat - o mică insulă limitată mulţumită unei operaţii a scalpului - înconjurat de un cerc de păr în faţă şi în părţi, care este îndreptat pentru a acoperi partea de sus şi ţinut cu un lac puternic”.

„Culoarea”, spune ea în glumă, „provine de la produsul de colorat Just for Men - care înnegreşte în timp. Nerăbdarea îi face părul blond-portocaliu”.

REGIM ALIMENTAR

Potrivit lui Michael Wolff, lui Donald Trump „îi era frică de mult să nu fie otrăvit”. Unul dintre motivele pentru care-i plăcea să mănânce la McDonald’s era că „nimeni nu va şti că vine, iar hrana este pregătită în deplină securitate”.

Sursa: news.ro


Stiri relevante
Top stiri

României îi pasă
Punct de vedere NAȚIONAL
10.06.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Europenii vor schimb...

08.06.2024 14:24 Ziarul National Nicolae Enciu // 80 de ani de la deba...

07.06.2024 09:22 Nicolae Negru Nicolae Negru // Începe marea curățenie?

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md