06:12:21 24.04.2024
Stiri

De la Moscova direct în biroul lui Ion Ceban! Dodon: „M-ați PRINS”

Actualitate 23.02.2024 15:14 Vizualizări3934 Autor: Ziarul National
De la Moscova direct în biroul lui Ion Ceban! Dodon: „M-ați PRINS”


Socialistul Igor Dodon a fost surprins astăzi la sediul Primăriei municipiului Chișinău, unde a avut o întâlnire cu fostul său coleg de partid, primarul Ion Ceban. Întrevederea are loc la scurt timp de la întoarcerea lui Dodon de la Moscova, unde a avut mai multe întâlniri, inclusiv cu Patriarhul Kirill, un susținător al agresiunii rusești împotriva Ucrainei.

Dodon a recunoscut că a discutat astăzi cu Ceban, dar spune că ar fi fost vorba de chestiuni ce țin de „administrarea capitalei”.

„M-ați prins. Da, astăzi dimineață am fost la Primăria municipiului Chișinău și am avut o întrevedere cu primarul Ion Ceban. Eu am intrat prin ușa din față și la sigur m-a văzut multă lume. Confirm că am avut o întrevedere cu primarul general. Am discutat situația din Consiliul Municipal Chișinău (CMC). Noi nu suntem mulțumiți de ce se întâmplă în capitală”, a spus astăzi Dodon, în cadrul unei intervenții video pe rețelele de socializare.

Potrivit lui Dodon, Ceban nu ar ține cont de faptul că cei șase consilieri socialiști ar deține „votul de aur” și ar putea înclina balanța în CMC.

„Noi, socialiștii, având doar șase mandate, nu putem influența foarte multe lucruri, chiar dacă suntem pachetul care hotărăște, mai bine zis poate influența unele decizii. Eu i-am spus domnului primar că nu suntem de acord cu multe lucruri care se întâmplă în domeniile social, economic. Noii credem că trebuie mai repede să începem discuțiile privind bugetul pentru 2024. Noi suntem gata să susținem orice proiect bun pentru Chișinău”, a precizat Dodon.

Totuși, socialistul a ținut să demonstreze că nu mai are nimic în comun cu Ceban.

„Eu am o opinie despre Ion Ceban... Din promoldovean a devenit în proromân, proeuropean, dar asta e treaba lui... cu limba lui română și cu integrarea europeană. Dar în Chișinău trebuie să găsim limbă comună. Politic, suntem absolut diferiți, dar ne unesc interesele pentru cetățenii din Chișinău. De aceea vom încerca să găsim limbă comună. Altceva nu am ce discuta cu el”, a conchis fostul președinte cercetat penal în mai multe dosare.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md