14:55:12 22.05.2019
 
Stiri

Cele mai CIUDATE lucruri pe care femeile le spun bărbaților

Știri 27.10.2018 20:04 Vizualizări1007 Autor: Ziarul National
Cele mai CIUDATE lucruri pe care femeile le spun bărbaților Sursa: avantaje.ro

Uneori îi criticăm, alteori îi certăm sau îi bârfim cu prietenele. Ne sunt dragi când ne alintă, dar ne și enervează peste măsură când nu ne înţeleg. Sau când avem o zi proastă…

E clar că femeile și bărbaţii vin din două lumi diferite, dar care se intersectează. Noi spunem ceva, ei înțeleg altceva sau invers. Ne uităm la aceeași imagine și o vedem diferit. Până la un punct e normal, nu suntem făcuți după o matrice identică. Însă, ce nu știm noi femeile, este că bărbaţii vor să li se spună direct și clar. Nu așteaptă explicații inutile, nu vor să ne lamentăm la nesfârșit și să ne victimizăm. Trebuie să recunoaștem: nici nu ne ascultă așa cum ne-am dori!!!

Iată care sunt cele mai ciudate lucruri pe care femeile le spun bărbaților, în încercarea lor de a uni cele două lumi din care provin.

În încercarea ta de a fi cât mai directă, poţi să-i spui unui bărbat lucruri care i se vor părea ciudate, greu de înțeles.

Iată care sunt acestea:

„Îmi epilez mustața!”. Poți să-i spui asta atunci când te sună insistent și nu înțelege de ce îți ia așa mult timp să răspunzi. Vrei să fii directă, numai că el ar putea fi șocat. Nu și-a imaginat vreodată că o femeie se poate epila… la mustață. Dacă ți-a scăpat „peștișorul” și vrei ca el să nu fugă, spune-i că ai glumit.

„Sunt la toaletă.” Ok, te sună, dar nu înseamnă că trebuie să răspunzi chiar de oriunde. În unele locuri e mai bine să nu iei telefonul cu tine. Dacă totuși o faci și vrei să îi răspunzi, comunică evaziv. În niciun caz nu deschide robinetul. I se va părea cel puțin ciudat să vorbești cu el din acel loc.

„Sunt extrem de nervoasă!” Te poate prinde într-un moment mai dificil. Tu îi spui sincer că ești nervoasă. Îți dorești să înţeleagă că ai avut o zi grea și ai nevoie să te asculte. Ce va înțelege el, de fapt? Sigur se va întreba de ce ai mai răspuns, dacă tot ești nervoasă. Din punctul lui de vedere poţi aștepta până te calmezi, apoi să discutați.

„O sun pe mama.” I se va părea ciudată nevoia ta de a te consulta cu mama atât de des și ar putea chiar să te considere imatură. Chiar dacă face același lucru vorbind des cu mama lui, va privi diferit situaţia atunci când o spui tu.

Sursa: avantaje.ro

Prietenii tăi merită să știe ASTA!Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
20.05.2019 09:18 Nicolae Negru Degeaba ne numim unioniști…

17.05.2019 09:27 Nicolae Negru De ce suferim? De oligarhie sau prostie?

15.05.2019 08:02 Vitalie Hadei ANALIZĂ // Portretul PSIHOLOGIC al lu...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Ce alianță de guvernare credeți că va fi mai benefică pentru R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md