00:11:27 21.08.2018
 
Stiri

Cea mai bună echipă de medici de familie e la Chișcăreni!

Social 12.04.2018 13:00 Vizualizări885 Autor: Ziarul National
Cea mai bună echipă de medici de familie e la Chișcăreni!

Cei mai buni angajați din domeniul sănătății al R. Moldova au fost premiați, ieri-seară, în cadrul celei de-a V-a ediție a „Galei Premiilor în Sănătate”, organizată de Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale.

Cei 11 lauriați ai concursului, care s-au remarcat prin realizări deosebite pe parcursul anului 2017, au fost premiați cu trofee și diplome:

-Întreaga carieră medicală - Eugen Maloman, doctor habilitat în medicină, Om Emerit, Chirurg de frunte al Republicii Moldova (1982-2006).

-Cel mai performant management al instituţiei medicale - Ludmila Bârca, director Spitalul Clinic Municipal de boli contagioase de copii.

-Cea mai bună echipă a medicului de familie - IMSP Centrul de Sănătate Chișcăreni, raionul Sângerei,condusă de medicul de familie Elena Carauș.

-Cea mai bună echipă de urgenţă - Substația Asistență Medicală Urgentă „Centru” Chișinău a IMSP CNAMUP, condusă de medicul Malețchi Parascovia.

-Cea mai bună echipă de asistenţi medicali - Echipa de asistenți medicali CASMED, condusă de Antonina Mortean.

-Cea mai bună echipă/secţie spitalicească – Secția multidrogrezistentă clinică Chișinău a IMSP Institutul de Ftiziopneumologie „Chiril Draganiuc”, condusă de Ana Donică.

-Cea mai bună echipă în promovarea sistemului de asigurare obligatorie de asistenţă medical - Secția relații cu beneficiarii Bălți condusă de Irina Țîbulac.

-Cea mai reuşită activitate în domeniul sănătăţii publice – Echipa Centrului de Profilaxie specifică Agenția Națională pentru Sănătate Publică.

-Performanţă în activitatea didactică - Sergiu Matcovschi, d.h.ș.m, prof, universitar, Șef departament Medicină Internă a USMF „Nicolae Testemițanu”.

-Cel mai activ ONG în domeniul sănătăţii - Asociația Studenților și Rezidenților în Medicină a USMF „Nicolae Testemițanu”.

-Jurnalism în sănătate - Irina Lencauțan, reporter Canal 3.

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!Comentarii
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că alegerile locale noi din Chișinău trebuiau să fie anulate, așa cum au decis instanțele de judecată?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md