03:56:12 18.01.2021
 
Stiri

Cavcaliuc își anunță DEMISIA! Își va crea propriul partid: „Pentru urmașii urmașilor noștri!”

Social 15.06.2019 11:21 Vizualizări2446 Autor: Ziarul National
Cavcaliuc își anunță DEMISIA! Își va crea propriul partid: „Pentru urmașii urmașilor noștri!”


Șeful adjunct al Inspectoratului General al Poliției, Gheorghe Cavcaliuc, și-a anunțat demisia prin intermediul unul mesaj postat pe Facebook.

Cavcaliuc a spus că va pleca din funcție începând cu 17 iunie curent și că, de-acum încolo, se va „implica în politică”, după ce va crea un nou partid.

„Personal, consider că a venit timpul pentru o nouă filă și în cariera mea profesională, de aceea vă informez despre demisia mea începând cu data de 17 iunie 2019. Aș putea pleca chiar astăzi, dar simțul responsabilității pentru siguranța cetățenilor Republicii Moldova impune necesitatea organizării evenimentului din 16 iunie 2019, la care se așteaptă participarea a zeci de mii de cetățeni din toată țara. Vreau să garantez, ca și de fiecare dată, o organizare impecabilă în maximă siguranță a fiecărui participant la acest eveniment pentru a-și putea realiza drepturile la întruniri și la libera exprimare. După demisia mea voi fi în continuare alături de voi, cetățenii Republicii Moldova, dar într-o altă calitate. Consider că, experiența bogată pe care am acumulat-o de-a lungul carierei mele în diferite funcții, inclusiv manageriale, îmi va permite formarea unei echipe puternice de profesioniști și patrioți ai acestei țări, care va contribui la consolidarea statului de drept și bunăstării cetățeanului. Îmi propun implicarea în politică și crearea unei noi formațiuni politice, care va evoluționa spre bine Republica Moldova pentru urmașii urmașilor noștri!”, a scris Cavcaliuc pe Facebook.

Vedeți mai jos întregul mesaj prin care adjunctul IGP și-a anunțat plecarea din funcție:

„DECLARAȚIE

Doamnelor și Domnilor, Stimați reprezentanți mass-media, Dragi colegi polițiști,

Republica Moldova este la o nouă filă a istoriei moderne, cum se vor desfășura în continuare evenimentele, bine sau rău, va arăta timpul și ne vor judeca urmașii.

Poliția a fost, este și va fi un pilon al statalității și garant al siguranței și ordinii publice. În activitatea noastră trebuie să ne bazăm pe lege, devotament, curaj și onestitate.

De-a lungul timpului, Poliția Națională a fost supusă multor încercări, dar grație experienței, profesionalismului și înțelepciunii efectivului polițienesc din întreaga țară a fost posibilă realizarea cu succes a obectivelor propuse, iar fiecărui cetățean să-i garantăm siguranță.

Pentru aceasta, Vă mulțumesc stimați polițiști!

Personal, consider că a venit timpul pentru o nouă filă și în cariera mea profesională, de aceea, Vă informez despre demisia mea începând cu data de 17 iunie 2019.

Aș putea pleca chiar astăzi, dar simțul responsabilității pentru siguranța cetățenilor Republicii Moldova impune necesitatea organizării evenimentului din 16 iunie 2019, la care se așteaptă participarea a zeci de mii de cetățeni din toată țara.

Vreau să garantez, ca și de fiecare dată, o organizare impecabilă în maximă siguranță a fiecărui participant la acest eveniment pentru a-și putea realiza drepturile la întruniri și la libera exprimare.

După demisia mea voi fi în continuare alături de voi, cetățenii Republicii Moldova, dar într-o altă calitate.

Consider că, experiența bogată pe care am acumulat-o de-a lungul carierei mele în diferite funcții, inclusiv manageriale, îmi va permite formarea unei echipe puternice de profesioniști și patrioți ai acestei țări, care va contribui la consolidarea statului de drept și bunăstării cetățeanului.

Îmi propun implicarea în politică și crearea unei noi formațiuni politice, care va evoluționa spre bine Republica Moldova pentru urmașii urmașilor noștri!

Chișinău 15 iunie 2019
șef adjunct al Poliției Naționale
Gheorghe Cavcaliuc”

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


Grup-Rom 15.06.2019 11:38

Băiatul acesta bine făcut, estefoarte original. Dar, în primul rând el deja este eloiberat din gunție de Șegul IGP, Gherghe Balan, iar în al doilea rând, e un criminal adevărat, care a slujit regimului Plahotnijuc cu un ”talent” deosebit, persecutând zeci și sute de persoane care nu putea fi îmblânzited e regim. În al treilea rând crdem că în cele mai apropiate zile vor începe avorbi oamenii de afaceri de al care el a primit multe ”pomene”..

Dragos 15.06.2019 11:46

Personal cred ca Kakaliuk va ajunge la zdup.

Gogu Steriade 16.06.2019 17:48

Bai Cavcaliuc, da' cine te crezi cu vorbele astea ale tale "Pentru urmașii urmașilor noștri!"? Ai fi si tu vreun Sefan cel Mare??! (care a spus: "Moldova n-a fost a strãmosilor mei, n-a fost a mea si nu e a voastrã, ci a urmasilor vostri s-a urmasilor urmasilor vostri în veacul vecilor")

Comentarii
României îi pasă
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.01.2021 09:15 Nicolae Negru Nicolae Negru // Declarația politică ...

11.01.2021 17:20 Ziarul National Victor Chirilă // R. Moldova - Ucrain...

11.01.2021 09:01 Nicolae Negru Nicolae Negru // Primul pas, Maia San...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Când credeți că ar trebui să fie organizate alegerile parlamentare anticipate în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md