18:55:32 22.09.2018
 
Stiri

BĂTĂLIE mare pentru funcția de BAȘCAN al Găgăuziei: „La revedere Irina, bună ziua Nicolai”

Politică 22.09.2017 11:40 Vizualizări2629 Autor: Ziarul National
BĂTĂLIE mare pentru funcția de BAȘCAN al Găgăuziei: „La revedere Irina, bună ziua Nicolai”

Deputatul democrat Nicolai Dudoglo ar putea fi viitorul bașcan al Găgăuziei, iar în acest sens acesta deja și-a început campania de promovare, scrie gagauz.md.

Potrivit sursei citate, includerea lui Dodoglo în delegația condusă de spicherul Andrian Candu în Turcia nu a fost deloc întâmplătoare. Parlamentarul a avut discuții cu mai mulți oficiali turci, inclusiv cu președintele Recep Tayyip Erdoğan.

Surse demne de încredere au dezvăluit pentru cei de la gagauz.md că oficialii de la Ankara nu pentru prima dată își arată simpatia față de Dudoglo. „Potrivit informațiilor de care dispun, în viitor se mai pregătesc un șir de întâlniri a lui Dudoglo în UE. De asemenea, Dudoglo ar urma să aibă și întrevederi la cel mai înalt nivel și la Moscova. Aceste întrevederi nu vor fi pentru ca să-și facă selfi”.

„Am informații că i se pregătesc niște vizite lui Dudoglo în Federația Rusă. Conform informațiilor de care dispun, sunt unele direcții concrete de colaborare cu Găgăuzia, mai ales că atitudinea Rusiei față de regiune s-a răcit în ultima vreme. Acest lucru se întâmplă încă din luna august 2016. Lucrurile nu sunt așa de simple. Ultimele poze ale Irinei Vlah cu președintele Rusiei nu au avut niciun efect pentru Găgăuzia. Aceste poze doar au fost adăugate la portofoliul personal al Irinei Vlah”, a subliniat sursa anonimă, la care face referire portalul din Găgăuzia.

Menționăm că ultimele alegeri ale bașcanului Găgăuziei au avut loc în primăvara anului 2015.

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!Comentarii
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că alegerile locale noi din Chișinău trebuiau să fie anulate, așa cum au decis instanțele de judecată?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md