08:30:09 23.09.2017
Stiri

Basarabenii, în număr mare la această ediție a concursului „Vocea României”! Vocea de după perdea care a întors, ieri-seară, toate cele patru scaune aparține unui tânăr din R. Moldova

Monden 11.09.2017 10:30 Vizualizări1234 Autor: Ziarul National

Cea de-a doua emisiune din actuala a ediție a concursului „Vocea României” de la ProTV București a adus pe scenă, din nou, mai mulți interpreți din R. Moldova.

Doi dintre ei au reușit să impresioneze jurații și merg mai departe în concurs.

Tudor Bilețchi a cântat după perdea și a rușit să întoarcă toate cele patru scaune cu timbrul său special. Antrenorii l-au confundat cu o fată și au dus o adevărată luptă pentru el. Tudor a ales să meargă în echipa lui Smiley.Un alt moment al serii l-a oferit Octavian Casian, un bărbat de 42 de ani din Chișinău. Cu plete și barbă, rockerul a uimit antrenorii de la primele note cântate și a provocat un adevărat duel între Smiley si Tudor Chirilă. Deși are două formații rock, fiind de profesie profesor de limba engleză, Octavian a acceptat provocarea și a mers în echipa lui Smiley.
Interpretul piesei „Jaga, jaga”, Andrei Ștefăneț, tot din Basarabia, a avut, însă, mai puțin noroc. Acesta nu a mers mai deparate, după ce a interpretat o piesă de-a lui Dan Bitman.
CITIȚI și VIDEO // Adolescenta care a lăsat cu gura căscată jurații de la „Vocea României”: Nu le-a venit să creadă că are doar 16 ani și cântă astfel

Menționăm că din cei primii 17 concurenți care merg mai departe în concursul „Vocea României”, selectați la audițiile pe nevăzute, șase sunt din R. Moldova.

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!

Comentarii
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că UE trebuie să revizuiască Acordul de asociere și să suspende finanțarea R. Moldova, după aprobarea sistemului electoral mixt?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2017. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md