18:55:21 22.09.2018
 
Stiri

Autoritățile municipale anunță că încep să aplice marcaj rutier NOU pe străzile din Chișinău

Social 17.04.2018 10:30 Vizualizări652 Autor: Ziarul National
Autoritățile municipale anunță că încep să aplice marcaj rutier NOU pe străzile din Chișinău

Marcaj rutier nou pe străzile capitalei. Autoritățile municipale anunță că încep de astăzi aplicarea acestuia în preajma grădinițelor și școlilor, dar și în zonele periculoase din Chișinău.

Șeful interimar al întreprinderii „Exdrupo”, Adrian Boldurescu, a declarat astăzi că la aplicarea marcajului vor lucra trei echipe, iar pe până la sfârșitul acestei săptămâni marcajul va fi aplicat pe bd. Dacia, șoseaua Muncești, Viaduc și strada Ciuflea, până la intersecția cu bd. Ștefan cel Mare și Sfânt.

Pentru aplicarea marcajului rutier au fost alocate șase milioane de lei, iar autoritățile promit să finalizeze lucrările până la finele lunii iunie curent. Potrivit lui Boldurescu, pe străzile noi din capitală va fi aplicată vopsea mai rezistentă.

La rândul său, Vitalie Butucel de Direcția Transport a raportat la ședința de astăzi a Primăriei că în această săptămână începe plombarea gropilor de pe principalele străzi din capitală. Este vorba de bd. Mircea cel Bătrân, bd. Moscova, str. Alba Iulia, str. Albișoara, bd. Dacia, str. Kiev, str. Vasile Lupu și șoseaua Muncești.

Potrivit lui Butucel, în perioada 2 - 13 aprilie curent, au fost reparați 9 652 de metri pătrați de străzi, cei mai mulți pe str. Meșterul Manole, str. Doina și Calea Moșilor, lucrări care au costat circa trei milioane de lei.

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!Comentarii
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că alegerile locale noi din Chișinău trebuiau să fie anulate, așa cum au decis instanțele de judecată?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md