19:57:01 12.12.2018
 
Stiri

ANUNȚ // Vrei să devii agent de PATRULARE în R. Moldova? IGP caută VOLUNTARI

Social 22.02.2018 12:00 Vizualizări1476 Autor: Ziarul National
ANUNȚ // Vrei să devii agent de PATRULARE în R. Moldova? IGP caută VOLUNTARI

Inspectoratul Național de Patrulare a lansat un concurs de selectare a voluntarilor în cadrul Centrului de monitorizare a traficului rutier al Direcției supraveghere transport și circulației rutiere.

Tinerii interesați de colaborare sunt îndemnați să expedieze aplicațiile până pe 12 martie 2018, la adresa: mun. Chișinău, str. Doina nr. 102, sau la e-mail-ul: druajinp@igp.gov.md.

Documentele solicitate de la candidați sunt copia buletinului, certificatul cu privire la studiile obținute în instituțiile de învățământ sau copia diplomei de studii, scrisoare de recomandare, acordul în scris al reprezentantului legal (pentru voluntarii care au depășit vârsta de 14 ani dar nu au atis vârsta de 16 ani), concluzia medicului narcolog și psihiatru.

Inspectoratul Național de Patrulare anunță că voluntarii vor avea mai multe oportunități, printre care faptul că vor primi un certificat nominal de voluntariat şi scrisori de recomandare ce confirmă prestarea activităţii de voluntariat şi atestă experienţa şi abilităţile obţinute, la angajarea în muncă a unui candidat sau la atestarea şi promovarea unui angajat, voluntariatul prestat în sectorul public, confirmat prin certificatul nominal de voluntariat, scrisoarea de recomandare şi carnetul de voluntar, va fi considerat de angajator ca experienţă de muncă, în condiţiile în care aceasta constituie criteriu de selecţie.

Totodată, voluntarii vor avea un mediu propice pentru aplicarea cunoștințelor, posibilitate de învățare și autodezvoltare, colectiv prietenos și calificat.

Voluntarii vor participa la diverse activități precum desfășurarea orelor educative în domeniul circuțației rutiere în instituțiile preșcolare și școlare, participarea în activitățile de desfășurare a campaniilor de informare a participanților la traffic, încadrarea în procesul de monitorizare a circulației rutiere.

Pentru mai multe informații, telefonați la numărul de telefon: 0 22 22 61 04.

Merită și prietenii tăi să știe ASTA!Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
10.12.2018 09:31 Nicolae Negru PLDM, un pas umilitor, dar corect

07.12.2018 09:24 Nicolae Negru O coaliție cu PD este inevitabilă

03.12.2018 09:19 Nicolae Negru Filip, Plahotniuc, Putin și Ghimpu

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Majoritatea sondajelor de opinie arată că doar patru partide ar putea accede în Parlament la alegerile din februarie 2019, iar următoarea guvernare ar putea fi de coaliție. Ce alianțe postelectorale ar fi benefice pentru viitorul R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md