02:39:04 23.07.2018
 
Stiri

Andrei Năstase și-a pierdut calmul și a amenințat o jurnalistă: „Voi veți plăti împreună cu cel care v-a angajat, voi fiind niște mercenari”

Social 24.10.2017 07:00 Vizualizări4315 Autor: Ziarul National
Andrei Năstase și-a pierdut calmul și a amenințat o jurnalistă: „Voi veți plăti împreună cu cel care v-a angajat, voi fiind niște mercenari” captură privesc.eu

Președintele Partidului Platforma „Demnitate și Adevăr”, Andrei Năstase, a fost foarte iritat, în cadrul unei conferințe de presă, doar pentru faptul că a fost întrebat de o jurnalistă de ce folosește prompterul. Pentru că nu i-a plăcut această întrebare, politicianul a recurs la amenințări la adresa jurnalistei de la Publika TV.

„Am un sfat pentru cei din holding-ul ucigaș al lui Plahotniuc. Voi nici nu vă dați seama cât de aproape e schimbarea. E mult mai aproape decât vă închipuiți voi. Să nu creadă cineva că cei care au atentat la sănătatea colegilor noștri, care și-au bătut joc de părinții noștri, nu vor ajunge să răspundă.

Orice ați face nu vă mai ajută. Schimbarea e aproape și voi veți plăti împreună cu cel care v-a angajat, voi fiind niște mercenari, să plătiți pentru tot răul pe care l-ați făcut acestei țări și cetățenilor noștri pe care îi mințiți la televizor”, i-a spus Andrei Năstase jurnalistei, transmite timpul.md.

Sursa citată amintește că nu este pentru prima dată când fruntașii PPDA „au un comportament agresiv față de reprezentanții presei incomode”. „Anterior jurnalistul portalului Today.md, Vadim Ungureanu a fost înjurat de Andrei Năstase și bruscat de fratele său, Vasile Năstase”.

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!Rustin 24.10.2017 10:12

Ieșirea asta a lui Năstase este o simptomă de disperare atunci când conștientizează că se află în pragul dispariției de pe arena politică.

Dumitru 24.10.2017 10:44

Năstase trebuie îmbrăcat în cămașa de forță cu mânicele legate la spate, că am impresia că pe zi ce trece e tot mai sociopat bolnav și degrabă deja va sări cu pumnii pe cei ce nu-i convine cum gândesc...

Radion 24.10.2017 13:31

Nastase este un timpit degradat. Iar acum acesta isi iese din minti din simplul motiv ca a ajuns la ratingul de 1%. Oamenii au inteles care este adevarata lui fata.

Mihai 24.10.2017 13:42

Today.md sau Publika TV sunt organe de propaganda,nu institutii de presa! Iar in cazul dat nu vad amenintari,faptul ca-i zice unui lucrator de la Goebbels TV ca va trebui sa raspunda pentru ce face,nu inseamna ca a amenintat cu ceva."Ziarul National" confirma,a cata oara,apropierea sa fata de Plohis...

Comentarii
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că alegerile locale noi din Chișinău trebuiau să fie anulate, așa cum au decis instanțele de judecată?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md