08:02:38 24.05.2024
Stiri

A fost inventat aparatul care va înlocui frigiderul tradițional. Cât costă noul aparat inteligent

Actualitate 22.01.2024 08:30 Vizualizări11460 Autor: Ziarul National
A fost inventat aparatul care va înlocui frigiderul tradițional. Cât costă noul aparat inteligent


Frigiderele sunt unul dintre cele mai importante și folosite aparate din casele noastre. Ele ne permit să păstrăm alimentele proaspete și să evităm risipa. Cu toate acestea, frigiderele tradiționale au unele limitări și dezavantaje. Precum, consumul mare de energie, spațiul, zgomotul sau lipsa funcționalităților inteligente. Din acest motiv, tot mai mulți producători se străduiesc să ofere frigidere cât mai eficiente, mai inovatoare și mai adaptate nevoilor consumatorilor. Tocmai ce a fost lansat un nou aparat, care a revoluționat piața și care cu siguranță va inspira multe alte branduri.

Dacă sunteți în căutarea celui mai bun frigider, trebuie să vă spunem că acesta există deja. Acest aparat este practic viitorul frigiderelor. Vorbim despre un nou model Samsung care a fost prezentat la CES 2024, cel mai mare târg de tehnologie din lume. Acesta va revoluționa totul. Se vorbește deja mult despre el, pe rețelele de socializare, din moment ce s-a văzut cum prezentarea lui. Practic este capabil să știe ce alimente avem în frigider.

Modelul Flex Bespoke are 4 uși cu Family Hub și este unic pe piață. Primul lucru care atrage atenția este designul său elegant și personalizat, cu un blat din sticlă cărbune și panouri inferioare din oțel inoxidabil, care pot fi schimbate în funcție de stilul bucătăriei. Cel mai impresionant lucru, este ecranul său tactil de 32 de inchi care ocupă toată ușa din față. Acesta funcționează ca un centru de control și de divertisment pentru întreaga familie.

Datorită acestuia, pot fi îndeplinite mai multe funcții, cum ar fi:

 • Vedeți interiorul frigiderului, fără a mai deschide ușa. După cum am explicat, datorită camerelor de luat vederi, putem vedea mâncarea de pe fiecare raft. (Continuați să citiți după fotografie)
 • În plus, frigiderul recunoaște produsele și le reduce automat când sunt scoase, astfel încât tu vei putea ști în orice moment câtă mâncare ai și ce mai trebuie să cumperi.
 • Gestionați calendare, liste de cumpărături, rețete, note sau memento-uri pentru întreaga familie, sincronizând ecranul cu dispozitivele mobile ale fiecărui membru.
 • Redați în flux muzică, videoclipuri, filme sau seriale de pe platforme precum Spotify, Netflix sau YouTube, transformând frigiderul într-un centru multimedia.
 • Vedeți cine se află la ușa din de la intrare, datorită unei camere de securitate care se conectează la ecran și vă permite să vedeți și să vorbiți cu vizitatorii.
 • Controlați alte aparate inteligente din casă, cum ar fi termostatul, luminile sau mașina de spălat. Ori de pe ecran, ori folosind comenzi vocale. (Continuați să citiți după fotografie)

Pe lângă ecranul său multifuncțional, noul frigider inteligent de la Samsung are și alte avantaje care îl fac superior frigiderelor convenționale. De exemplu:

 • Centrul de băuturi, este format dintr-un dozator de apă și un ulcior cu apă. care se umple în automat, care poate fi îndepărtat cu ușurință și transportat la masă sau unde aveți nevoie.
 • Dual Auto Ice Maker, care produce două tipuri de gheață: cuburi sau Ice Bites, care sunt bucăți de gheață mai mari, mai rotunde, ideale pentru băuturi răcoritoare.
 • FlexZone, care este un compartiment care poate fi transformat în congelator sau frigider, în funcție de nevoi. Acesta are 4 moduri diferite de temperatură: rece, moale, carne/pește sau vin. (Continuați să citiți după fotografie)
 • Twin Cooling Plus este un sistem de răcire independent pentru fiecare compartiment, care previne amestecarea mirosurilor și menține umiditatea optimă pentru alimente.
 • În plus are WiFi, care vă permite să conectați frigiderul la Internet și să-i actualizați software-ul, precum și să accesați aplicații și servicii exclusive Samsung.

Noul frigider inteligent de la Samsung este un aparat de ultimă generație care nu este accesibil pentru toată lumea. Prețul său în Statele Unite este de aproape 3.500 de dolari, ceea ce echivalează cu aproximativ 2.900 de euro la cursul de schimb actual. Momentan, poate fi achiziționat doar din SUA, dar se așteaptă să ajungă în curând și pe alte piețe, precum Europa sau Asia. (Continuați să citiți după fotografie)

După cum spunem, imaginile acestui nou frigider au fost deja văzute pe rețelele de socializare, unde a stârnit senzație și admirație în rândul utilizatorilor. Mulți îl consideră aparatul viitorului, care va înlocui frigiderele tradiționale. Voi ce părere aveți?


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
20.05.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Vor circula tancuril...

17.05.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Anatomia unui scanda...

13.05.2024 09:16 Nicolae Negru Nicolae Negru // Să nu râdem de Maria...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md