22:18:45 20.09.2018
 
Stiri

10 OBIECTIVE pentru anul 2014

Știri 27.12.2013 11:54 Vizualizări984 Autor: Tatiana Scutaru
10 OBIECTIVE pentru anul 2014 Sursa: crististefan.com

La fiecare final de an, obișnuim să ne punctăm obiectivele pentru anul care vine. Fiecare dintre noi își are scopurile lui, însă cu toții ar trebui să urmăm niște obiective generale. Blogerul român Cristi Ștefan propune câteva scopuri, pe care și le-a stabilit el. Iată care sunt acestea:

1. Simplitate. Să dețin din ce în ce mai puține lucruri și să colecționez mai multe momente. Să pun preț mai mare pe oameni, pe relațiile interumane, pe dezvoltare și preț mai mic pe lucruri.

2. Fitness. Să-mi controlez mai atent dieta alimentară și să observ ce funcționează pentru mine. Să renunț la carne pe cât de mult posibil și să-mi lucrez la a-mi sculpta un corp “de invidiat”. Acest lucru presupune să renunț la kilogramele în plus, să alerg constant și să mă duc la sală de cel puțin trei ori pe săptămână.

3. Networking. Să-mi aleg mai cu grijă prietenii și să mă înconjor doar de oameni de la care am ce învăța, de oameni care sunt acolo unde vreau să ajung. Să plantez cât mai multe relații cu oameni minunați, frumoși și inteligenți și împreună să ne dezvoltăm.

4. Aventură. Pun foarte mare preț pe experiențe pentru că am învățat foarte multe din ele, astfel îmi propun să-mi creez mai multe experiențe din care să învăț lucruri noi. Să fac skydiving, să dorm în cort pe munte, să vizitez mai multe orașe de la noi dar și din afară, să călătoresc mai mult și să-mi fac prieteni din toată lumea.

5. Adoptă mentalitatea creatorului. Asta înseamnă să realizez că eu sunt cretorul propriului meu destin, propriului meu viitor prin acțiunile prezente.

6. Învață o limbă nouă. Mi-am propus să învăț spaniola și deja am făcut mici pași în acest sens. Până la finalul anului, îmi doresc să fiu fluent în acestă limbă.

7. Independența locației. Să mă mut într-un loc doar al meu, să mă susțin singur, 100%, din toate punctele de vedere și să nu mai depind de nimeni. Să-mi aranjez un loc care să-mi permită să obțin un echilibru între muncă și plăcere, cu un birou de la care să vă scriu, un loc în care să meditez și un altul în care să mă pierd în lumea cărților vreme de câteva ore zilnic.

8. Venit pasiv. În principal din acest website, să-mi producă un venit pasiv care să-mi acopere toate cheltuielile și un venit activ pe care să-l împart în mai multe cateogorii, printre care: fondul pentru călătorii, donații, investiție în dezvoltarea personală, șamd.

9. Exprimare autentică. Să-mi exprim sentimentele, trăirile și gândurile mult mai clar, fără perdea. Atât în scris, cât și în relațiile persoanele din jurul meu. Să mă exprim autentic și să fiu același indiferent de situație și de persoana cu care vorbesc.

10. Să aduc o schimbare reală în viața oamenilor, al cărui singur scop este să ajut cât mai multe persoane să-și îmbunătățească viața. Să ajut, în anul 2014, cel puțin 500 de oameni diferiți să își îmbunătățească stilul de viață.

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
17.09.2018 09:20 Nicolae Negru De ce îl plagiază Plahotniuc pe Dodon?

15.09.2018 09:01 Ziarul National ANALIZĂ // Trump schimbă lumea! Motiv...

14.09.2018 09:20 Nicolae Negru Să vorbim la Berlin despre reUnire

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că alegerile locale noi din Chișinău trebuiau să fie anulate, așa cum au decis instanțele de judecată?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md