02:00:00 13.07.2020
 
Stiri

Zubco s-a descotorosit de averi

Important 10.06.2013 15:23 Vizualizări1576 Autor: Mariana Rață


Zubco s-a descotorosit de averi ajm.md
Fostul procuror general, Valeriu Zubco, a rămas sărac lipit pământului. Potrivit declarației de avere pentru anul 2012, acesta nu are nicio proprietate. Salariul de 156 de mii de lei obținut de fostul șef de la Procuratură și cel de 43 de mii de lei, obținut de soție, sunt singura avere a familiei Zubco, care crește doi copii.

În pofida informațiilor apărute anterior în presă despre casa de milioane a lui Valeriu Zubco din str. Vâlcele, în declarația de avere a demnitarului nu e nici pomeneală de ea. Imobilul, care potrivit datelor de la „Cadastru” a fost obținut prin moștenire de procurorul general de la o rudă a acestuia, astăzi este înregistrat pe numele unui notar din Ocnița, Mariana Huzinschi.

Aceasta ar fi cumpărat locuința încă în 2011 de la Zubco. Ultimul a obținut-o prin moștenire de la Claudia Cogan în 2010, după ce femeia murise. În realitate, afirmă o fostă proprietară a terenului pe care Zubco și-a construit vila, contractul de vânzare-cumpărare a fost semnat doar de formă cu Cogan, banii însă au fost plătiți de soții Zubco.

Aceștia și astăzi locuiesc în această vilă, fostul procuror general fiind surprins de jurnaliștii de la Jurnal TV acum o lună în curtea locuinței.

Familia Zubco mai este văzută frecvent și în preajma blocului din bd. Mircea cel Bătrân 28/2 chiar dacă, oficial, apartamentul de aici a fost vândut încă în 2010 soacrei procurorului.

În declarația de avere a lui Valeriu Zubco nu se pomenește nimic nici despre mașinile familiei, chiar dacă vecinii acestuia afirmă că familia fostului procuror are vreo trei automobile.

Precizăm că în momentul în care a fost surprins de echipa de la Jurnal TV, Zubco se afla la volanul unei „Toyota Land Cruiser”, al cărei preț de piață depășește 40 de mii de euro.
Prietenii tăi merită să știe ASTA!


Comentarii
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Guvernul condus de Ion Chicu trebuie demis?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md