03:26:14 27.02.2024
Stiri

WhatsApp introduce o funcție inovatoare pentru utilizatorii de iPhone

Actualitate 05.12.2023 10:36 Vizualizări1957 Autor: Ziarul National
WhatsApp introduce o funcție inovatoare pentru utilizatorii de iPhone


WhatsApp introduce o funcționalitate nouă pentru dispozitivele cu sistem de operare iOS, utilizate de telefoanele Apple.

Această nouă facilitate le permite utilizatorilor să trimită și să partajeze fotografii și videoclipuri sub formă de documente, astfel încât să își păstreze calitatea originală.

Conform informațiilor incluse în documentația versiunii recent actualizate a WhatsApp pentru iOS, utilizatorii pot acum să expedieze conținut media de înaltă calitate sub formă de fișiere, ca alternativă la transferul comprimat utilizat implicit de aplicație.

Noua opțiune va fi implementată în următoarele 2 săptămâni

După ce a fost testată de un grup restrâns de utilizatori în luna noiembrie, noua opțiune este lansată acum pentru toți utilizatorii iOS și va fi implementată în următoarele săptămâni.

Funcția a fost inițial testată pe platforma Android, însă este prioritară pentru lansare pe dispozitivele iOS. Opțiunea de a trimite conținut în calitate originală va fi accesibilă prin intermediul simbolului "+" din chatul WhatsApp, apoi alegând "Document" și, în final, "Alege o fotografie sau un videoclip".

Există o limită de 2 GB pentru dimensiunea fișierelor ce pot fi transmise folosind această funcție.

Fotografiile și videoclipurile trimise sub formă de documente nu vor fi afișate în mod predefinit în interfața principală a chatului.

WhatsApp a testat această funcționalitate pentru utilizatorii de Android cel puțin din luna septembrie a acestui an. Aceasta indică faptul că o versiune stabilă pentru dispozitivele cu Android este aproape, conform observațiilor presei internaționale.

Această actualizare vine la câteva luni după ce dezvoltatorii aplicației au introdus opțiunea de partajare HD pentru clipuri și fotografii.

Despre WhatsApp

Peste 2 miliarde de oameni din mai mult de 180 de țări utilizează WhatsApp pentru a rămâne în legătură cu prietenii și familia, indiferent de loc sau moment. Această platformă de mesagerie și apeluri este gratuită și este disponibilă pe telefoanele din întreaga lume.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.02.2024 09:09 Nicolae Negru Nicolae Negru // După Maria Zaharova,...

23.02.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Doi ani de război se...

19.02.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin în persoană și...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md