16:52:05 25.07.2024
Stiri

VIDEO // Noi imagini COMPROMIȚĂTOARE despre Dodon, după ce anterior Plahotniuc îi dădea „KULIOKUL” cu bani pentru salarii. Socialistul vorbește de OLIGARHI, dar se teme să pronunțe numele lui Șor, noua miză a Kremlinului

Actualitate 14.06.2024 12:59 Vizualizări4946 Autor: ZiarulNational
VIDEO // Noi imagini COMPROMIȚĂTOARE despre Dodon, după ce anterior Plahotniuc îi dădea „KULIOKUL” cu bani pentru salarii. Socialistul vorbește de OLIGARHI, dar se teme să pronunțe numele lui Șor, noua miză a Kremlinului


Surprins acum cinci ani în biroului lui Vlad Plahotniuc, în momentul când oligarhul îi întindea celebrul „kuliok” în care ar fi fost salarii pentru partid, Igor Dodon anticipează o nouă serie de imagini compromițătoare la adresa sa. Socialistul spune că oligarhii fugari vor să-l determine să nu candideze la alegerile prezidențiale, iar în acest sens ar pregăti „compromaturi” la adresa sa. Dodon l-a nominalizat pe Plahotniuc, însă nu a pronunțat numele lui Ilan Șor, noua miză a Kremlinului în R. Moldova.

Dodon și-a amintit astăzi, în cadrul unui live pe rețelele de socializare, că exact acum cinci ani, vineri, 14 iunie 2019, Plahotniuc și complicii săi au fugit din R. Moldova.

„Plahotniuc a cedat voinței poporului și a fugit. A fugit cu camarazii săi, nu le dau numele, pentru că voi știți cine a fugit cu el. Acum 5 ani, eu am luat o decizie curajoasă, pentru care plătesc și acum. Acum toate dosarele penale, presiuni asupra familiei sunt organizate de Plahotniuc și de oamenii săi din Procuratură. Noi am avut de plătit și suferit în urma acelei decizii de acum cinci ani. Și acum sufăr, dar nu regret decizia luată cu cinci ani în urmă. Vă spun că noi suferim”, a spus Dodon.

Acesta este revoltat că fostul spicher al Parlamentului, Andrian Candu, a dat ieri depoziții împotriva sa în dosarul „kuliok”.

Citește și: Dosarul „KULIOK”: Procuratura Anticorupție îi răspunde lui Dodon care întreabă de ce Plahotniuc și Iaralov nu sunt „alături” de el în judecată. Cum ar fi trebuit Dodon să-l scape pe Plahotniuc de dosarele sale din Federația Rusă

„Ieri (joi - 13 iunie 2024), în judecată a venit Andrian Candu, finul lui Plahotniuc, care nu are dosare penale. A venit în calitate de martor din partea Procuraturii împotriva mea. Toți liderii Partidului Democrat sunt acum martori din partea Procuraturii. Cei fugiți din țară sunt buni pentru Maia Sandu. Dar vom trece și peste aceasta. Pe parcursul ultimilor cinci ani, dar mai ales ultimilor doi ani, am fost supus unor presiuni fără precedent. Mi-au fost deschide 12-13 dosare penale, dar și colegilor”, s-a plâns Dodon.

Citește și: Dodon a DEZVĂLUIT numele martorilor în dosarul „kuliok”. Socialistul speră să scape de PUȘCĂRIE invocând chestiuni de procedură și pomenește de o presupusă tentativă de ASASINARE a sa: „Înregistrarea nu a fost autorizată”

Socialistul s-a referit și la faptul că Șor îi „cumpără” oamenii, îi distruge partidul, însă s-a ferit să-i pronunțe numele celui care are acum trecere la Kremlin.

Citește și: S-au VÂNDUT sau au fost vânduți? Procuratura Generală INVESTIGHEAZĂ „migrarea” deputaților Nesterovski, Lozovan, Bolea și Suhodolski. „La timpul potrivit vom da o calificare, în funcție de probele acumulate”

„S-a ajuns până la ceea că fugarii oligarhi au ajuns să distrugă Partidul Socialiștilor din R. Moldova (PSRM), să cumpere oamenii din PSRM... Au încercat să împiedice revenirea mea în funcția de președinte al PSRM. Acum, prin tot felul de analiști, DJ expirați, mă amenință că în curând vor scoate din nou compromaturi pe numele meu, doar ca să nu-mi înaintez candidatura la funcția de președinte al R. Moldova. Voi chiar credeți că mă puteți amenința, după ce ați făcut cu mine în ultimii trei ani? Voi chiar credeți că lumea nu înțelege toate făcăturile pe care voi le lansați?

Citește și: DEZVĂLUIRI despre proveniența imaginilor în care Plahotniuc îi întinde un „kuliok” lui Dodon: „Impactul scenetei este unul DEVASTATOR pentru Igor Dodon”

Video cu kuliokul deja e clar. Expertiza va arăta că a fost montat. Eu nu exclud, mai ales că tehnologiile sunt avansate, că veți monta altceva în următoarea perioadă. DJ-ul, tare activ analist politic... Știe el la cine mă refer. În fiecare zi spune că Dodon va vedea el, totul abia începe. Lăsați sperietorile acestea. Noi nu cedăm”, a adăugat socialistul.

În același context, Dodon a recunoscut că este „între ciocan și nicovală”.

„Da, noi acum suntem între ciocan și nicovală. Pe de o parte este Partidul Acțiune și Solidaritate al Maiei Sandu, care deschide dosare penale și-mi presează familia, membrii de partid, iar pe de altă parte sunt oligarhii care au fugit – Plahotniuc și alții, care încearcă să ne distrugă, ne amenință cu compromaturi, doar să nu fim activi politic. Maiei Sandu îi trebuie oligarhii, care să spună că eu reprezint un pericol, dar oligarhii au nevoie de Maia Sandu - ca să bată în unica opoziție reală rămasă în R. Moldova. Ei speră că noi vom fi fugari, dar nu va fi așa”, a conchis Dodon.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.07.2024 09:09 Nicolae Negru Nicolae Negru // Democrația urâtă și ...

19.07.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Trilaterala

15.07.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Fasciștii ruși dau l...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md