22:50:20 29.05.2023
Stiri

S-au VÂNDUT sau au fost vânduți? Procuratura Generală INVESTIGHEAZĂ „migrarea” deputaților Nesterovski, Lozovan, Bolea și Suhodolski. „La timpul potrivit vom da o calificare, în funcție de probele acumulate”

Actualitate 26.05.2023 13:21 Vizualizări1195 Autor: Ziarul National
S-au VÂNDUT sau au fost vânduți? Procuratura Generală INVESTIGHEAZĂ „migrarea” deputaților Nesterovski, Lozovan, Bolea și Suhodolski. „La timpul potrivit vom da o calificare, în funcție de probele acumulate” IPN


Procuratura Generală și Procuratura Anticorupție investighează „migrarea” deputaților socialiști Alexandr Nesterovski, Irina Lozovan, Vasile Bolea și Alexandr Nesterovski la alte partide, a declarat astăzi, în plenul Parlamentului, procurorul general interimar, Ion Munteanu.

Deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Igor Chiriac, i-a atras atenția procurorului general interimar, care a venit în Parlament să solicite ridicarea imunității parlamentare a vicepreședintei Partidului „Șor”, Marina Tauber, că în Legislativ mai persistă un fenomen de „migrare” a deputaților dintr-un partid în altul.

„În Parlamentul R. Moldova există un așa fenomen… Vreo cinci deputați au migrat dintr-o fracțiune către… Puteți să ne spuneți dacă s-au vândut sau au fost vânduți? Să ne mai spuneți dacă o să veniți în Parlament pentru aceste fapte sau nu”, s-a adresat Chiriac procurorului general interimar.

CITIȚI și Socialiștii, „nemiloși” cu Vasile Bolea care i-a părăsit: Degradat din toate funcțiile deținute în Parlament

Procurorul general interimar, Ion Munteanu, a menționat că această chestiune este investigată.

„Consider că întrebarea nu este aferentă solicitării mele, însă vreau să vă asigur că fenomenele de tipul acesta sunt în vizorul meu personal și al Procuraturii Anticorupție. La timpul potrivit vom da o calificare acestor fenomene, în funcție de probele care urmează a fi acumulate”, a punctat sursa citată.

În discuție a intervenit și președintele Parlamentului, Igor Grosu. „Domnule deputat, dvs. așa de finuț v-ați exprimat. Ați spus că au migrat, de parcă ar fi cocostârci. Sunt coșcogeamite… Traseiști. Ei nu o să aprecieze finețea dvs. Kuliokari, iată așa. Migrarea e pentru floră și faună”, a adăugat Grosu.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante
Top stiri

Comentarii
Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.05.2023 09:04 Ziarul National Nicolae Negru // „La ce bun o lume în...

26.05.2023 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Integrarea europeană...

24.05.2023 09:14 Cazimir Țino Cazimir Țino // Învățămintele ultimul...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că R. Moldova va adera la Uniunea Europeană până în 2030?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md