16:00:10 23.05.2024
Stiri

VIDEO // Noi CIRCUMSTANȚE în cazul fetei de 19 din Orhei, care a dispărut fără urmă acum o săptămână. Poliția a extins căutările și în raionul Telenești

Actualitate 19.04.2024 15:57 Vizualizări3519 Autor: ZiarulNational
VIDEO // Noi CIRCUMSTANȚE în cazul fetei de 19 din Orhei, care a dispărut fără urmă acum o săptămână. Poliția a extins căutările și în raionul Telenești


Tânăra de 19 ani din Orhei, dispărută fără urmă acum o săptămână, este căutată în continuare de sute de polițiști, pompieri, vânători și voluntari. După ce au analizat mai multe filmări de pe camerele de supraveghere, organele de drept au decis să extindă căutările și în raionul Telenești.

„Au apărut noi circumstanțe care ne-au determinat să extindem căutările și în raionul Telenești”, se arată într-un comunicat de presă al Poliției.

Sursa citată subliniază că șoferul mașinii în care a urcat fata în seara zilei de 12 aprilie curent, un bărbat de 45 de ani, este în custodia poliției și refuză în continuare să colaboreze cu ancheta.

În prezent, polițiștii au în vedere mai multe piste care ar contribui la localizarea fetei, care era însărcinată în luna a șasea. Sute de polițiști din inspectoratele teritoriale, de patrulare, dar și voluntari sunt implicați în căutarea tinerei dispărute.

Aceasta este căutată în toate fâșiile forestiere, bazine acvatice, clădiri părăsite și locuri nepopulate, stațiile de vulcanizare, spălătorii auto, stâne și alte locații.

Amintim că tânără de 19 ani a fost văzută pentru ultima oară pe 12 aprilie. Aceasta a urcat într-un automobil pe strada 31 august din Orhei la ora 21:00 și a plecat într-o direcție necunoscută.

Iubitul fetei, care este studentă la Colegiul pedagogic din Orhei, a povestit presei că urmau să se căsătorească după Paște. În seara dispariției, ea se întorcea la cămin, după ce a făcut ore particulare la domiciliu cu un copil din Orhei. Ultimul mesaj trimis iubitului ei era că a urcat într-o mașină, după care nu a mai răspuns la telefon.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
20.05.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Vor circula tancuril...

17.05.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Anatomia unui scanda...

13.05.2024 09:16 Nicolae Negru Nicolae Negru // Să nu râdem de Maria...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md