10:48:36 18.05.2024
Stiri

VIDEO // Momentul în care poliția sapă la Glodeni și scoate un om viu de sub pământ: Un tânăr de la Ustia ar fi ucis o bătrână, iar pe un bărbat l-ar fi îngropat de viu într-un beci improvizat în câmp

Actualitate 15.05.2024 14:40 Vizualizări1180 Autor: Ziarul National
VIDEO // Momentul în care poliția sapă la Glodeni și scoate un om viu de sub pământ: Un tânăr de la Ustia ar fi ucis o bătrână, iar pe un bărbat l-ar fi îngropat de viu într-un beci improvizat în câmp


Imagini dramatice la Ustia, raionul Glodeni. Oamenii legii a făcut public un filmuleț video care surprinde momentul în care mai mulți polițiști sapă și dau de o pivniță improvizată din care a ieșit, de sub pământ, un bărbat viu.

Victima, un bărbat de 62 de ani, ar fi fost înjunghiată, aruncată în beciul improvizat într-un câmp și acoperit ulterior cu pământ de către un tânăr de 18 ani din aceeași localitate.

Individul a fost reținut pentru 72 de ore, iar oamenii legii au stabilit că acesta ar fi implicat și în omorul unei alte consătene - o femeie de 74 de ani.

Poliția a fost alertată pe 13 mai curent de către o rudă a femeii decedate. Cercetările preliminare au arătat că femeia ar fi decedat în urma mai multor plăgi în noaptea de 12 spre 13 mai.

„În aceeași zi, ca urmare a acțiunilor procesual-penale întreprinse de ofițerii Direcției „Nord” a INI, polițiștii din Glodeni și procurori, a fost identificat un suspect, care s-a dovedit a fi consătean de-al victimelor. Acesta a fost depistat chiar acasă la el, în stare de ebrietate. Audiat de oamenii legii, tânărul se încurca în declarații. În timpul cercetării locuinței acestuia și acumulării probelor, oamenii legii au auzit în apropierea domiciliului, de sub pământ, un strigăt de ajutor. În urma săpăturilor, polițiștii au depistat un beci improvizat, iar în interior a fost găsit un bărbat în stare conștientă, cu o plagă în regiunea gâtului”, detaliază polițiștii.

Bărbatul scos de sub pământ le-a spus oamenilor legii că a consumat, pe 11 mai, împreună cu suspectul, băuturi alcoolice, după care între ei s-a iscat un conflict. Tânărul l-a înjunghiat și l-a închis în acel beci.

Individul este cercetat penal pentru omor și tentativă de omor.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
17.05.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Anatomia unui scanda...

13.05.2024 09:16 Nicolae Negru Nicolae Negru // Să nu râdem de Maria...

10.05.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Contopirea „Zilei Vi...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md