23:48:29 23.06.2024
Stiri

VIDEO // Miniștrii Energiei de la Chișinău și București au dat jos sacourile, au pus mâna pe chitară și au cântat „Trenulețul”: „Frații în veci vor fi frați”

Actualitate 24.05.2024 09:33 Vizualizări2278 Autor: Ziarul National
VIDEO // Miniștrii Energiei de la Chișinău și București au dat jos sacourile, au pus mâna pe chitară și au cântat „Trenulețul”: „Frații în veci vor fi frați” Captură video


Miniștrii Energiei ai R. Moldova și României, Victor Parlicov și Sebastian Burduja, au demonstrat că nu se îngrijesc doar de interconectarea energetică a celor două maluri ale Prutului, dar și de alte lucruri care ne unesc.

Într-o pauză luată joi de la „Black Sea and Balkans Security Forum”, eveniment desfășurat la București unde au participat și cei doi oficiali, miniștrii au lăsat sacourile, au pus mâna pe chitară și au interpretat un fragment din piesa „Trenulețul” al Fraților Advahov și trupei „Zdob și Zdub”, care are un mesaj unionist.

„Merge trenul, parcă zboară, Dintr-o țară-n altă țară/ Merge și nu poate pricepe/ Care țară? Unde-ncepe?/ Țară veche, țară nouă/ Parcă-i una, parcă-s două, Ba aparte, ba-mpreună/ Parcă-s două, parcă-i una”, cântă miniștrii Parlicov și Burduja.

„Frații în veci vor fi frați. Un moment spontan alături de bunul meu prieten de peste Prut, Victor Parlicov, ministrul Energiei. Ne-am bucurat pe acorduri de chitară de piesa mea preferată”, a scris ministrul Sebastian Burduja pe Facebook.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
21.06.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Cu Europa sau cu Asi...

18.06.2024 15:59 Ziarul National Nicolae Enciu // „Au început trecerea...

17.06.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Pentru cine sună ala...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md