07:13:52 24.04.2024
Stiri

VIDEO // „Lie, Ciocârlie” cum n-ați mai auzit! Violeta Botezatu, profesoară de cobză la Liceul „Ciprian Porumbescu” din Chișinău, Golden Buzz la „Românii au talent”! „Fantastic!”, „Mă doare carnea de pe mine!”

Actualitate 02.03.2024 07:52 Vizualizări4239 Autor: Ziarul National
VIDEO // „Lie, Ciocârlie” cum n-ați mai auzit! Violeta Botezatu, profesoară de cobză la Liceul „Ciprian Porumbescu” din Chișinău, Golden Buzz la „Românii au talent”! „Fantastic!”, „Mă doare carnea de pe mine!” Pro TV București


Violeta Botezatu, profesoară de cobză Liceul „Ciprian Porumbescu” din Chișinău, a ridicat vineri-seară spectatorii și juriul emisiunii „Românii au talent” de la Pro TV București în picioare, după ce a interpretat într-un mod inedit cunoscuta piesă „Lie, Ciocârlie”.

Momentul a fost îndelung aplaudat, lăudat de jurați, iar Andi Moisescu a apăsat la final butonul Golden Buzz care o trimite pe concurenta din R. Moldova direct în semifinala concursului.

„Ai intrat în toate simțurile mele cu vocea ta. Mă doare carnea de pe mine. Nu m-am înșelat, pentru că de când ai intrat am simțit că o să fie un moment fenomen. Sunt extrem de sinceră. Mă simt de parcă tu mi-ai făcut cel mai frumos cadou. Îți mulțumesc!”, a spus Andra.

„Doamna Violeta, trebuie să recunosc că puține momente de la Românii au talent m-au răvășit așa cum m-a răvășit momentul dumneavoastră, în sensul bun al cuvântului. Nu mi-a fost dat să aud o astfel de voce și o astfel de interpretare până acum, Nu m-am așteptat, mă simt ca lovit de tren”, a dezvăluit și Bobonete.

„Mărturisesc că sunt în aceeași stare în care m-ai lăsat din clipa în care ai atins clapele pianului. Am fost cucerit de la primele acorduri când nu m-am prins încotro te duci. După care am fost vrăjit pur și simplu de timbrul cu care ai atacat Lie, Ciocârlie. Practic, ai făcut tot ce ai vrut cu noi”, a spus Andi Moisescu înainte de a-i acorda Violetei Botezatu Golden Buzz și a-i spune că este „mai mult decât un fenomen”.Violeta Botezatu are 40 de ani și a început să studieze muzică la 7 ani, atunci când părinții ei au înscris-o la o școală din comuna lor pentru a studia acordeonul.

După un an, Violeta a primit sfatul să se înscrie la un liceu de muzică, unde a studiat pianul, cobza și alte discipline musicale timp de 12 ani. A urmat studii la Conservatorul din Chișinău, specializându-se în cobză și pian.

Viața ei muzicală a luat o întorsătură interesantă când a fost selectată să cânte la pian într-o asociație muzicală din Italia, acolo unde a avut ocazia să își pună în valoare talentul și să încânte publicul.

La vârsta de 30 de ani, Violeta a decis să continue să-și dezvolte abilitățile și s-a înscris la Conservatorul din Veneția, la secția de canto academic. În timpul șederii sale în Veneția, a cântat chiar și pe gondole, acompaniindu-se la acordeon.

În 2020, Violeta s-a întors în R. Moldova și a inițiat un proiect solo. În prezent, este profesoară de cobză Liceul „Ciprian Porumbescu” din Chișinău.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md