16:11:58 23.05.2024
Stiri

VIDEO // Guvernele de la București și Chișinău, întrunite în ședința COMUNĂ: „Să facem în așa fel, încât proiectele aprobate să fie accelerate și puse în practică”

Politică 22.11.2018 12:30 Vizualizări1402 Autor: Ziarul National
VIDEO // Guvernele de la București și Chișinău, întrunite în ședința COMUNĂ: „Să facem în așa fel, încât proiectele aprobate să fie accelerate și puse în practică”


Guvernele de la București și Chișinău s-au întrunit astăzi în ședință comună. După ce premierul Viorica Dăncilă l-a întâlnit pe omologul său, Pavel Filip, reprezentanții celor două executive s-au reunit în ședință.

„Îmi face o deosebită plăcere să găzduim astăzi la București o nouă ședință comună a guvernelor României și R. Moldova. Consider că această întâlnire este deosebit de importantă, mai ales că se desfășoară în An Centenar. Sărbătorim 100 de ani de la Mare Unire. În acest an important trebuie să avem în vedere relațiile bilaterale, economice și comerciale dintre cele două țări. În timpul discuțiilor vom aborda proiecte concrete de impulsionare a cooperării. Sper că la finele acestei întâlniri să vorbim despre lucrurile realizate. Să facem în așa fel ca proiectele aprobate să fie accelerate și puse în practică”, a menționat premierul României, Viorica Dăncilă.

La rândul său, premierul Pavel Filip a remarcat că relațiile cu România sunt mai mult decât excelente. „Este adevărat că țările noastre au relații istorice și cred că ar fi prea puțin să spun că avem relații bune, excelente. Relațiile dintre R. Moldova și România depășesc această axă. Noi suntem într-un spațiu lingvistic și cultural comun”, a adăugat Filip.

La finalul ședinței comune, cei doi premieri vor face declarații de presă.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
20.05.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Vor circula tancuril...

17.05.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Anatomia unui scanda...

13.05.2024 09:16 Nicolae Negru Nicolae Negru // Să nu râdem de Maria...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md