07:57:08 01.04.2020
 
Stiri

VIDEO // Dodon, numit „MINCINOS PATOLOGIC”, după ce a declarat că deputații din opoziție au mers la CUMPĂRĂTURI la Strasbourg, în loc să-i asculte discursul

Politică 05.02.2020 13:18 Vizualizări4061 Autor: Ziarul National


VIDEO // Dodon, numit „MINCINOS PATOLOGIC”, după ce a declarat că deputații din opoziție au mers la CUMPĂRĂTURI la Strasbourg, în loc să-i asculte discursul Captură

Președintele Igor Dodon a acuzat deputații din opoziție, care au mers săptămâna trecută la sesiunea Adunării Parlamentare a Consiliului Europei (APCE), că au mers la cumpărături în Strasbourg, în loc să-i asculte discursul său despre cum merg lucrurile în R. Moldova.

Potrivit lui Dodon, deputații respectivi nu au voie să dea aprecieri pe marginea mesajelor transmise în plenul APCE, deoarece „s-au înregistrat și au pișcat-o, nu știu, la shopping”.

De asemenea, șeful statului spune că deputații din opoziție au întreprins la Strasbourg „o vizită turistică, fără niciun rezultat”.

„Deputații din opoziție, foștii noștri parteneri de coaliție, care tot mai des merg în deplasări, nici nu au stat în sală pe parcursul discursului. S-au dus la shopping, nu știu, s-au înregistrat și au pișcat-o nu știu unde. Dacă ei sunt obișnuiți să facă turism, asta nu e propriu Președinției”, a declarat Dodon ieri-seară, în cadrul unei emisiuni de la „Moldova 1”.

De partea cealaltă, vicepreședintele Parlamentului, Mihai Popșoi, membru al delegației R. Moldova la APCE, l-a contrazis pe șeful statului. Mai mult, acesta l-a numit „mincinos patologic” pe Igor Dodon.

„Dodon este un mincinos patologic. Se pare că l-a afectat conferința mea de presa, unde i-am expus minciunile și perfidia, dar și faptul ca vizita turistică a alaiului său la Strasbourg a fost o mare risipă de bani publici. Aseară, la „Moldova1”, unde se simte ca la el acasă, a insinuat ca opoziția (eu și Liviu Vovc) nu eram în sala de plen. Dle președinte, cum să minți despre lucruri atât de simplu de demonstrat. Noi eram printre puținii membrii ai Consiliului Europei care eram prezenți. Dvs. m-ați văzut în timpul discursului, căci stăteam exact în față și ați trecut pe lângă mine când ați părăsit sala. Dar e adevărat că nu am alergat să vă dau mâna. Faptul că mințiți cu atâta lejeritate mă amuză, dar mă și înspăimântă. Cum poate un președinte de țara să se comporte ca un adolescent frustrat? Faptul că eram acolo și v-am ascultat, ce-i drept fără mare atenție, o pot confirma o mulțime de oameni: Vlad Batrîncea, Gaik Vartanian, Andrian Candu, Liviu Vovc, Rodica Iovu, o parte din alaiul dvs., inclusiv șeful administrației prezidențiale, Nicolae Posturusu, nemaivorbind de diplomații noștri din misiunea R. Moldova la Consiliul Europei și cei câțiva membri ai Consiliului, care s-au plictisit privind la dvs. împreună cu mine. Dar cel mai simplu e să privești atent înregistrarea video a discursului lui Dodon, unde apar și eu de câteva ori”, a scris Popșoi pe Facebook.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!
loading ..

Stiri relevante
Top stiri

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
30.03.2020 10:00 Nicolae Negru Nicolae Negru // Unirea rațională (2)

27.03.2020 09:29 Nicolae Negru Nicolae Negru // Unirea rațională sau...

23.03.2020 09:11 Nicolae Negru Nicolae Negru // La plecarea lui Petr...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți mulțumiți de felul în care acționează autoritățile R. Moldova pentru combaterea extinderii pandemiei de COVID-19?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md