08:49:09 15.05.2021
 
Stiri

VIDEO // Dodon ATACĂ din nou DIASPORA: „Da, noi le-am dat dreptul la vot, dar care vot trebuie să fie decisiv? Noi cei care locuim în această țară sau le dăm soarta celor care nu au fost de zeci de ani în R. Moldova și poate nu vor să vină”

Actualitate 03.11.2020 15:13 Vizualizări2481 Autor: Ziarul National
VIDEO // Dodon ATACĂ din nou DIASPORA: „Da, noi le-am dat dreptul la vot, dar care vot trebuie să fie decisiv? Noi cei care locuim în această țară sau le dăm soarta celor care nu au fost de zeci de ani în R. Moldova și poate nu vor să vină”


Candidatul „independent” Igor Dodon a lansat astăzi un nou atac la adresa cetățenilor din diasporă, după ce peste 70% dintre aceștia au votat cu Maia Sandu în primul tur al alegerilor prezidențiale. Dodon a îndemnat cetățenii R. Moldova, care încă nu au plecat din republică, să nu-i lase pe semenii lor de peste hotare, printre care se numără și fratele său Alexandru, să le decidă soarta.

„Mă adresez tuturor cetățenilor din R. Moldova, celor din afara țării, dar în special celor care locuiesc în R. Moldova și nu au plecat din țară. Au rămas aici, cu toate problemele care sunt la noi în țară. Zilnic își duc copiii la grădiniță, așa cum îi duc eu, la școală, stau aici acasă, muncesc aici, locuiesc aici. Să ne gândim bine ce facem pe 15 noiembrie... Să ne mobilizăm masiv. Oare nu noi trebuie să decidem soarta acestei țări unde ne cresc copiii? Da, cei din diasporă tot sunt ai noștri, dar ei locuiesc acolo. Da, noi le-am dat dreptul la vot și e bine, lasă să voteze. Dar care vot trebuie să fie decisiv? Noi, cei care locuim în această țară, unde ne sunt copiii, unde construim drumuri, ridicăm economia sau să le dăm soarta celor care nu au fost de zeci de ani în R. Moldova și poate nu vor să vină....”, a spus astăzi Dodon, în cadrul unui briefing de presă.

Citește și: Igor Dodon JIGNEȘTE moldovenii din DIASPORĂ pentru votul dat Maiei Sandu: „Este un electorat PARALEL, care e în disonanță cu preferințele populației majoritare de acasă”

După ce a făcut aceste afirmații la adresa diasporei, Dodon a promis să fie președintele tuturor.

„Trebuie să ne mobilizăm mult mai activ și sunt ferm convins că ne vom mobiliza. Eu cred în înțelepciunea poporului moldovenesc, așa cum a fost tot timpul, în cele mai grele provocări. Eu nu am de gând să împart cetățenii R. Moldova în buni sau răi, așa cum face Maia Sandu. Toți sunt cetățenii R. Moldova, indiferent de etnie, ideologie. Eu vă promit că am fost, sunt și voi fi președinte al tuturor. Vă mulțumesc, acest mesaj am vrut să-l acord”, a spus Igor Dodon.

La rândul său, liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, este convins că pe Igor Dodon îl vor costa scump aceste declarații la adresa diasporei.

„Ceea ce a făcut el cu diaspora... S-a pus singur într-un sicriu, și-a pus capacul și chiar a bătut și cuiele, chiar dacă e incomod să facă asta. Încă două mișcări din acestea și o să iasă 250 de mii de oameni din diasporă în turul II și o să-l pedepsească foarte dur pe 15 noiembrie”, a punctat Usatîi.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante

Tarnacop 03.11.2020 15:48

Este chear asa de grav bolnav - prsedintele sosilistilor, alias Kuliok Kremlinovici, ca considera dreptul la vot al cetetenilor RM, o binefacere (permisiune) din partea unui tip mizerabil si al soblei ce-l inconjoara ?

Ce să mai zici ? 03.11.2020 15:50

E un gondon adevarat ! No more comments !

ion 03.11.2020 16:46

Ortacii lui Kulioc nicicind nu au absentat de la guvernare, anume aceasta camarila subversiva si kuliocari grasi sunt responsabili pentru coruptie, injustitie, saracie si exodul masiv al populatiei.

Alexei 03.11.2020 21:17

Mare tîmpit e dodon(nu-mi permite sufletul sai scriu numele cu litera mare), aș veni cu drag innapoi, dar nu intro țară cu președinte prorus!!!! Desigur ca spune așa cum spune..cu cît mai mulți in țara, cu atât mai mult poate fura....

Velichi Eugen 04.11.2020 07:32

Of, Doamne! Oare, pe dl. Dodon îl interesează câţi cetăţeni ai R. Moldova, mă refer la cei rămaşi acasă, depind de banii primiţi de la cei dragi plecaţi peste hotare?. Oare cum ar funcţiona economia R. Moldova fără banii trimişi în ţară de diaspora? Stau, de multe ori, şi mă gândesc ce fel de om este di. Dodon...Totuşi, aici e vorba de supravieţuire, nu de a fi: proromân, prorus, statalist, unionist, vorbitor de română sau ,,moldovenească,, etc. Aici e vorba de viaţă d-le Dodon!

Comentarii
Sisteme SSM
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
14.05.2021 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Cum a încercat Maia ...

10.05.2021 09:08 Nicolae Negru Nicolae Negru // Apel către Traian Bă...

07.05.2021 09:35 Nicolae Negru Nicolae Negru // Unire pe stânga, ego...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum credeți că trebuie să se prezinte partidele de dreapta la alegerile parlamentare anticipate de pe 11 iulie 2021?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md