15:16:32 29.02.2020
 
Stiri

Valeriu Munteanu s-a lansat în campania pentru funcția de primar general de la ÎNĂLȚIME: „Nu cedăm Chișinăul Rusiei! Vom împinge peste Nistru agentura Kremlinului care s-a infiltrat peste tot, cu sprijinul coaliției PSRM-ACUM”

Partide/Comunicate 21.09.2019 16:39 Vizualizări1123 Autor: Raisa Lozinschi
Valeriu Munteanu s-a lansat în campania pentru funcția de primar general de la ÎNĂLȚIME: „Nu cedăm Chișinăul Rusiei! Vom împinge peste Nistru agentura Kremlinului care s-a infiltrat peste tot, cu sprijinul coaliției PSRM-ACUM” Facebook


Liderul Uniunii Salvați Basarabia (USB), Valeriu Munteanu, a ales sloganul „Nu cedăm Chișinăul Rusiei” în campania pentru funcția de primar general al capitalei. Lansarea în campania electorală a avut loc astăzi, la intrarea în municipiul Chișinău.

„Aceste alegeri sunt ultima șansă a Chișinăului și a Basarabiei. Sub ochii voștri, agentura Moscovei, partidul trădătorului și renegatului Igor Dodon, deși a obținut doar o treime din voturile alegătorilor, a reușit, după modelul lui Vladimir Plahotniuc, să obțină toată puterea în R. Moldova. Municipiul Chișinău, care a rămas ultima redută a libertății, democrației, românismului și europenismului. Municipiul Chișinău, capitala celui de-al doilea stat românesc, cu o populație de aproape 1 milion de oameni, este al doilea oraș ca mărime dintre toate orașele românești. Iar acum este în mare pericol”, a declarat Munteanu.

Acesta promite să oprească hegemonia socialiștilor, în cazul în care va ajunge primar. „Vom împinge peste Nistru agentura Kremlinului care s-a infiltrat peste tot, cu sprijinul coaliției PSRM-ACUM. Conspirația Dodon – Kozak se desfășoară chiar sub ochii noștri. În prezența stăpânului lor, Dmitri Kozak, trădătorii Igor Dodon și cu Zinaida Greceanâi, îmbuibată cu bani de la BEM, și-au permis să vorbească în numele nostru și să spună că R. Moldova ar fi gata să participe la „marele proiect” al unei așa-zise Europe de la Lisabona la Vladivostok. În aceste momente decisive, asociații lui Dodon din coaliție vin și ne spun, să nu mai vorbim despre geopolitică. Serios? Și ce-o să faci, Andrei, dacă noi, de la USB, ne vom încăpățâna să vorbim despre geopolitică, vei trimite Poliția să ne aresteze?”, a întrebat acesta.

Munteanu a continuat cu reproșurile la adresa contracandidatului Andrei Năstase. „Andrei Năstase a declarat că MAI este deja eliberat și depolitizat. Dacă este așa, atunci de ce Poliția evită și ezită să aplice legea corect și să-i amendeze pe Dodon, Grecenâi și Vlah pentru că nu au coborât drapele în bernă în data de 23 august, în zi de doliu, sau de ce Poliția, la solicitarea USB, nu-l amendează pe Ion Ceban, colegul de coaliție a ministrului de Interne pentru că sfidează și încalcă legea electorală. Cred și eu că nu vor să vorbească despre geopolitică. Andrei Năstase nu vrea să îl întrebe nimeni de ce a făcut Basarabia de rușine și a votat la Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei de la Strasbourg pentru reabilitarea Rusiei agresive. Andrei Năstase ar vrea să nu întrebăm asta pentru că este geopolitică, iar campania electorală să fie ca un concurs de talente de la televizor, unde să câștige candidatul care va spune că udă mai frumos florile din parc și astupă mai repede gropile de pe străzile Chișinăului. Aceste lucruri sunt extrem de importante pentru chișinăueni, dar retorica este una mincinoasă”, a mai spus candidatul la funcția de primar general.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!
loading ..


Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
28.02.2020 09:22 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce Dodon se arunc...

24.02.2020 09:32 Nicolae Negru Nicolae Negru // 100 de zile cu Guver...

21.02.2020 08:59 Nicolae Negru Nicolae Negru // Cazul Irinei Rimes, ...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Aureliu Ciocoi, trebuie să-și dea demisia, după ce a declarat că armata rusă a intervenit în războiul din Transnistria pentru „a opri vărsările de sânge”?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md