09:28:13 18.05.2024
Stiri

Utilizatorilor Google Maps au posibilitatea să verifice calitatea aerului. Cum funcționează

Actualitate 30.04.2024 17:59 Vizualizări3898 Autor: ZiarulNational
Utilizatorilor Google Maps au posibilitatea să verifice calitatea aerului. Cum funcționează


Google Maps introduce o funcționalitate care le permite utilizatorilor să verifice detalii despre vreme și calitatea aerului pentru diferite locații, transformând aplicația într-un instrument esențial pentru planificarea călătoriilor și activităților în aer liber.

Această nouă caracteristică, disponibilă pe platformele Android și iOS, adaugă la aplicația Google Maps posibilitatea de a accesa informații meteorologice și indicele calității aerului în timp real. Datele sunt furnizate de weather.com, asigurându-se astfel că datele sunt precise și actualizate pentru locațiile specifice ale fiecărui utilizator.

Pentru a beneficia de această funcție, utilizatorii trebuie să aibă instalată ultima versiune a aplicației Google Maps, conform informațiilor publicate de 9to5Google.

Pe lângă actualizările despre vreme, Google Maps a îmbunătățit și alte aspecte ale aplicației, oferind funcții suplimentare care contribuie la o experiență mai bună pentru utilizatori. Printre acestea se numără actualizări despre incendii de vegetație, posibilitatea de a partaja locația live, precum și accesul la actualizări, fotografii și recenzii de la persoanele pe care utilizatorii le urmăresc.

Funcția de partajare live a locației este deosebit de utilă și poate fi activată cu ușurință. Pentru a partaja locația, utilizatorii trebuie să fie prieteni pe contul Google. Apoi, opțiunea „share location” devine disponibilă, permițând partajarea locației actuale sau în continuare.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
17.05.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Anatomia unui scanda...

13.05.2024 09:16 Nicolae Negru Nicolae Negru // Să nu râdem de Maria...

10.05.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Contopirea „Zilei Vi...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md