22:47:56 27.05.2024
Stiri

Un moment de BUCURIE PURĂ, când se oprește timpul. Românii vorbesc despre FERICIRE

Monden 03.12.2018 20:00 Vizualizări2415 Autor: Ziarul National


Un moment de BUCURIE PURĂ, când se oprește timpul. Românii vorbesc despre FERICIRE Sursa: gandul.info

Fericirea în cuvintele românilor: „Fericirea mea e familia”, „Am fost atât de îndrăgostită încât zburam”, „Când creez un cântec”, „Când am operat intrauterin pentru prima dată”, „Când copilul abia născut era la mine în brațe”, „Când mă rog și mi-i imaginez pe toți cei care îi iubesc într-o buclă”.

„Momentul în care creezi o piesă, un cântec, atunci se oprește timpul! Și ăla e un moment de bucurie pură care nu are legătură cu lumea în care trăim ca societate, reguli, ego sau mai știu eu ce.”

Smiley, artist

„Fiecare zi e un dar dat de Dumnezeu și fiecare zi pe care - cum să spun - o am trăită, e o zi frumoasă. Niciuna nu este pierdută, decât în cazul în care nu râd. Ziua în care nu râd e o zi pierdută!”

Fabiani Prcsina (15 ani) declarat cel mai bun tânăr pianist din lume la 11 ani, orfan

„Fericirea mea e familia. Altceva nu poate fi. Soția și fetele mele. Asta e fericirea mea!”

Cosmin Rotărescu, fondator „United Autism”, tatăl unei fetițe cu autism

„Am trăit sentimentul ăsta atunci când alăptam, în unele momente când eram pe scenă sau când am fost atât de îndrăgostită încât zburam…”

Emilia Popescu, actriță

„Cea mai fericită zi din cariera mea a fost când am operat pentru prima dată intrauterin o pereche de gemeni și a fost un moment… wow !”

Ioana Drăgan, specialist în chirurgie intrauterină

„Clipa foarte concretă în care copilul abia născut era la mine în brațe, pe pieptul meu și a fost ceva… a fost ceva ….da…!!!!”

Amalia Enache, jurnalist

„Mă număr printre românii fericiți care vin în fiecare zi cu plăcere la muncă. Momente fericite?! Când revezi un pacient la un an de zile, de exemplu, după o operație complicată și vezi că s-a vindecat, vezi ca e bine. În fiecare zi în care ești sunat și ți se spune: știți, Piersicuța e bine, Billy Boy e bine…”

Florin Leca, cardiolog veterinar

„Când mă culc și mă rog… îmi imaginez așa, pe rând, pe toți cei pe care îi iubesc și mi-i pun așa într-o buclă frumoasă de lumină și zic «Doamne, nu vreau decât ce se întâmplă acum!»”.

Adela Popescu, actriță

„Viața e ca un bumerang. Primești ceea ce dai. Și cum eu știu că dau sau mă străduiesc să dau iubire și pozitivitate, îmi place să cred că primesc exact ceea ce dau și că oamenii se strâng în jurul meu, doar cei care merită să fie și cei cu care rezonez pe acest plan al pozitivului.”

Sebastian Crăciun (15 ani) poet , bolnav de tetrapareză spastică

„Cred că pot să spun cu toată gura și cu toată inima mea că sunt o femeie împlinită, fericită, am un business frumos, am o familie extraordinară! Toate lucrurile acestea le-am primit prin munca mea și prin crezul ca viața e frumoasă!”

Irina Reisler, antreprenor

„Zi cu zi se cucerește!… Nu te iartă timpul, se-nscrie - și la voi se-nscrie timpul -, d-aia trebuie să profitați de anii ăștia care sunt cei mai frumoși de fapt, pe la 25 -30 de ani așa! Hai să facem o poză! Hai cu viitorul țării!” (îi ia de braț râzând pe cei trei tineri piloți, doi băieți și o fată, veniți să îl felicite în ziua când a împlinit 99 de ani)

General Ion Dobran (99 de ani) erou de război, as al aviației în al Doilea Război Mondial

Sursa: gandul.info


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
27.05.2024 09:10 Nicolae Negru Nicolae Negru // Scutul european pent...

24.05.2024 10:20 Ziarul National Nicolae Enciu // Modernizarea economi...

24.05.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Căutarea unui candid...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md