17:24:53 16.07.2020
 
Stiri

Un lider al PD îl TAXEAZĂ DUR pe Igor Dodon după întrevederea cu separatistul Krasnoselski: „Ne pune într-o situație DELICATĂ”

Politică 06.01.2017 07:30 Vizualizări5503 Autor: Ziarul National
Un lider al PD îl TAXEAZĂ DUR pe Igor Dodon după întrevederea cu separatistul Krasnoselski: „Ne pune într-o situație DELICATĂ”


Președintele de onoare al Partidului Democrat (PD), Dumitru Diacov, este nemulțumit de faptul că președintele R. Moldova, Igor Dodon, a făcut unele declarații „exagerat de generoase și optimiste” după întrevederea cu liderul nerecunoscut de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski.

Potrivit lui Diacov, problema nu este că Dodon s-a întâlnit cu Krasnoselski. „Problema e în multiplele declarații exagerat de generoase și optimiste. El se pune nu doar pe sine într-o situație delicată, dar și pe noi toți. Mai ales peste un timp oarecare...”, a menționat fruntașul principalului partid de la guvernare.

Atitudinea luată de Diacov coincide cu cea a Partidului Acțiune și Solidaritate, condus de Maia Sandu.

Conform unei declarații remise de PAS, Dodon, „într-un mod iresponsabil” a anunțat soluții false pentru probleme a căror soluționare nici nu ține de competența Președinției.

„Un exemplu este promisiunea de recunoaștere de către autoritățile constituționale a diplomelor eliberate de către instituțiile de învățământ superior din stânga Nistrului. În orice sistem educațional care se respectă, recunoașterea diplomelor unei instituții se face doar după evaluarea calității programelor. Ministerul Educației nu are dreptul să pună ștampila pe diplome emise de instituții care nu vor să facă dovada îndeplinirii unor standarde minime de calitate. Prin acțiunile și declarațiile sale, Igor Dodon recunoaşte, în mod implicit, legitimitatea structurilor anticonstituţionale din stânga Nistrului. Mai mult, el devine portavoce a acestui regim anticonstituţional”, se arată în declarația partidului condus de Maia Sandu.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante

Dragos 06.01.2017 09:14

Presedinte fara dram de onoare al PD-ului neo-bosevic, kriptomaniac, muskalofil in livrea pro-europeana face circ. Mai trebuie paine calda. Si mamaliga pentru prosti. De aia pd-rastia a ales nulitatea scarbavnica, Dodoasca. Plahoasca avea nevoie de o mutzoasca. Calculul a fost dibaci. Conjunctura genitala-i pe masura gabaritului.Tot inainte, tovarasi escroci, delincventi cu gusturi capitaliste! Unul joaca kalinka, altul hopa-hopa, sa auda Europa. Mizerii comuniste, totemuri URSS de speriat UE.

Adevarul 06.01.2017 09:29

Dodon acesta trebuie sa citeasca constitutia tarii si sa inteleaga intr-un sfarsit care sunt atributiile sale si imputernicirile unui presedinte intr-un stat parlamentar.

slava 06.01.2017 10:31

intrevedere ca intrevedere, Dodon o sa-i ia locul de balabol lui Usatii... dar pentru faptul ca a depus flori la mormantul celor care au ucis moldoveni in 92 merita sa fie rastignit!

Sergiu 06.01.2017 10:33

Nustiu ce a asteptat Diacov, stiind ca Dodon nu are masura la exagerearea unora subiecte. Cei drept ca chiar daca Dodon nu prea are atributii in stat ca presedinte, totusi el prezinta un pericol mare. Rusia a aratat prin fapte ca poate porni razboi intro tara doar pentru a lua teritorii noi sau de nu a permite altora sa puie mana pe petrol.

Andrei 06.01.2017 10:53

Dodon a zis foarte corect totul aici, dar nu înțeleg de ce la știrea asta e prezentă și Maia Sandu, oare așa e de importantă părerea ei, că trebuie de pus în aceeași oală cu al lui Diacov?

Realist 06.01.2017 11:48

Cum sa nu critice, daca din cauza lui Dodon, Guvernarea PDM o sa intimpine greutati la implementarea reformelor pro-europene

maria 06.01.2017 12:01

da pe maia sandu o bagati cu treaba si fara treaba oriunde?in cazul de fata in stire se vorbeste despre un lider al pd ,de ce este amintita si oaia sandu?

Stefan 06.01.2017 12:08

Iata avem presedinte ales de popor care a promis ca va fi presedintele tuturor cetatenilor.

Rust 06.01.2017 12:38

Și Sandu e nemulțumită, da cum de oare? Dar cine l-a făcut pe Dodon președinte dacă nu PAS, care prin comportmentul său din campanie a adus electoratul într-o stare de avota nu atît pentru Dodon, cît contra Maiei.

Marius 06.01.2017 13:26

pentru Maria si Rust: sunteti slujbajii si faceti aport la plaha, se vede de la o posta! Oare cine a tirajat mizeria cu 30 000 sirieni, daca nu cumva Prime, Canal 2,3 Bublika? Cit de cinici sunteti 'neavoastra!

Elena 06.01.2017 17:15

Era bine ca Dodon, inainte de-a merge sa discute cu seful separatistilor de la Tiraspol, sa fi trecut pe la mormintele celor care, in 1992, au fost torturati si ucisi de cei pe care el ii considera parteneri. Era bine ca inainte sa meargă sa pupe ciubota ruseasca de pe grumazul Basarabiei, sa mearga sa le priveasca in ochi pe mamele care si-au pierdut feciorii in razboiul ruso-moldovenesc de pe Nistru. Era bine sa mearga sa-i priveasca in ochi pe cei care au rămas orfani pentru ca tații lor au luptat si au murit aparand pamantul pe care Dodon il scoate iarasi la mezat. Tradarea de neam nici macar Dumnezeu nu o iarta!

Elena 06.01.2017 17:19

Era bine ca Dodon, inainte de-a merge sa discute cu seful separatistilor de la Tiraspol, sa fi trecut pe la mormintele celor care, in 1992, au fost torturati si ucisi de cei pe care el ii considera parteneri. Era bine ca inainte sa meargă sa pupe ciubota ruseasca de pe grumazul Basarabiei, sa mearga sa le priveasca in ochi pe mamele care si-au pierdut feciorii in razboiul ruso-moldovenesc de pe Nistru. Era bine sa mearga sa-i priveasca in ochi pe cei care au rămas orfani pentru ca tații lor au luptat si au murit aparand pamantul pe care Dodon il scoate iarasi la mezat. Tradarea de neam nici macar Dumnezeu nu o iarta!..

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
13.07.2020 09:16 Nicolae Negru Nicolae Negru // Niște canalii

11.07.2020 10:46 Ziarul National Alecu Reniță // Statalitatea dodonis...

10.07.2020 09:27 Nicolae Negru Nicolae Negru // Gațcaniada sau cum a...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Guvernul condus de Ion Chicu trebuie demis?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md