18:50:29 25.09.2020
 
Stiri

Un fost ministru de la Chișinău le va solicita autorităților de la București să-i RETRAGĂ cetățenia românească premierului Ion Chicu: „Activitate subversivă și dirijată împotriva României”

Actualitate 22.05.2020 17:10 Vizualizări3125 Autor: Ziarul National
Un fost ministru de la Chișinău le va solicita autorităților de la București să-i RETRAGĂ cetățenia românească premierului Ion Chicu: „Activitate subversivă și dirijată împotriva României”


Premierul Ion Chicu ar putea rămâne fără cetățenia românească din cauza activității sale „subversive și dirijate” împotriva României.

Fostul ministru și deputat de la Chișinău, Valeriu Munteanu, anunță că va depune un demers în acest sens la adresa autorităților competente ale statului român.

Potrivit lui Munteanu, cetățeanul român Ion Chicu este, de fapt, „ilustrarea cea mai pregnantă a stataliștilor moldoveni, care prin multă minciună, nerușinare, propagandă, bani de la ruși și kulioace mereu burdușite de la hulpavii oligarhi indigeni, au reușit, din păcate, să țină ostatici 3,5 milioane de basarabeni”.

„Pot spune cu certitudine că nimeni, nici chiar Vladimir Voronin când avea 71 de mandate în Parlament (obținute în lupta electorală) nu a aruncat cu atâta noroi în România, cât aruncă Ion Chicu, un (alt) simplu prim-ministru al Republicii Moldova, care îi tratează pe toți și pe toate cu atâta tupeu (grotesc) și cu atâta superioritate (semidoctă), de parcă ar conduce Guvernul în țara cu cel mai mare PIB pe cap de locuitor, nu doar din Europa, ci și din toată galaxia Calea Lactee.

Cu pantalonii (statului) rupți în fund, dar cu nasul în nori, Ion Chicu este ilustarea cea mai pregnantă a stataliștilor moldoveni, care prin multă minciună, nerușinare, propagandă, bani de la ruși și “culioace” mereu burdușite de la hulpavii oligarhi indigeni, au reușit, din păcate să țină ostatici 3,5 mln de basarabeni, pe care i-au convins că Republica Moldova este raiul pe pământ, iar România, îl citez pe Chicu: „geme de cea mai mare corupție din Europa”.

Chicu știe că în curând acesta va fi demis și nu va reuși apoi să-și găsească un serviciu în R. Moldova sau în UE, de aceea, pe ultima sută de metri spune și face orice pe placul stăpânilor săi de la Kremlin, sperând astfel că va fi răsplătit de ruși cu vreo sinecură prin fundul Rusiei, acolo unde se va oploși și Igor Dodon, după ce va pierde la toamnă alegerile prezidențiale”, a scris Valeriu Munteanu pe Facebook.

Menționăm că, astăzi, premierul Chicu și-a permis să-l numească „ratat” pe europarlamentarul român Siegfried Mureșan, care a declarat că „Guvernul Republicii Moldova eșuează în gestionarea crizei COVID-19 fiindcă a eșuat și în implementarea reformelor”.

„ Guvernarea slabă în vremuri liniștite afectează cetățenii în vremurile de criză. În ultimii 5 ani de zile, Republica Moldova a avut parte de mai multe guverne slabe. Guvernele Partidului Democrat și cel al Partidului Socialiștilor au destabilizat situația politică din Republica Moldova și au împovărat cetățenii. Din această cauză, criza COVID-19 a prins Republica Moldova nepregătită”, a punctat Mureșan.

„Stau si mă uit eu la băiețașii ăștia români oploșiți prin structurile europene, care vin cu „patronajul" peste noi... Ratați, nimic în viață și în țară realizat, numai de „adus mingi" buni... Ce-ai făcut, june, în țara ta, că geme de cea mai mare corupție din Europa? Ai numai în județul Suceava jumătate din numarul de bolnavi COVID19 întegistrați în toată țara mea. Și medici cam tot atâți. Județele moldovenești au 40% din decedați din total pe România. Și de două ori mai mulți decedați moldoveni în dreapta Prutului, decât în stânga, deși numărul populației este egal. Pentru noi este foarte importantă opinia cetățenilor noștri despre activitatea Guvernului. Și doar critica moldovenilor pentru noi contează. Atacurile concertate ale unor personaje, cu pretenții de avocați ai Moldovei, pot să-i impresioneze doar pe patronii lor. Pe mine - deloc”, a replicat Chicu.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


Ana 22.05.2020 17:28

NUlitate semidoctă, și-ai arătat în sfârșit ura pentru propriul neam și aroganța țiganului (nu exclud că ești și tu un țigan din pârjolteni, asemeni lui dodon). Și noi, cetățenii români din R.Moldova cerem guvernului României să retragă cetățenia chiculor, și a altor profitori.

Ana 22.05.2020 17:29

NUlitate semidoctă, și-ai arătat în sfârșit ura pentru propriul neam și aroganța țiganului (nu exclud că ești și tu un țigan din pârjolteni, asemeni lui dodon). Și noi, cetățenii români din R.Moldova cerem guvernului României să retragă cetățenia chiculor, și a altor profitori.

ion 22.05.2020 22:23

Ar trebui retrasa cetatenia tuturor ratacitilor, ostili Romaniei.

Miticu Mitica 23.05.2020 16:56

Asa ceva nu este posibil nici din punct de vedere al dreptului, nici moral. Fara nici cel mai mic respect pentru un asa mojic Chicu, dar nu se poate retrage cetatenia acestuia doar pentru asta. Daca i se retrage lui, atunci va trebui de retras tuturor din PSRM pentru ca si ei urzesc la desfacerea Romaniei in bucati si viseaza si ei ca si DoDON la o federalizare promisa si patronata a unei Moldove Mari cu Basarabia, Moldova de Vest romaneasca, Bucovina de Nord ucrainiana si de ce nu bugeacul ucrainian. Fiind cert ceva scump tuturor moldovenilor de a se regasi impreuna, nu se poate astazi sa umblam cu creionul pe hartile altor state. Singurul mod de a se regasi civilizat fara urzeli nedemocratice esta sa ne revedem cu totii in UE, acolo unde ne este respectata istoria, cultura si graiul. Deci puneti mana la reforme guvern de 2 kopeici. Nu retorici bolsevice. Daca neamtul Siegfried Muresan isi apara tara de bastina Romania si daca a facut ceva gresit, exista o procedura diplomatica, nu stropseala DoDONISTA.

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.09.2020 09:04 Ziarul National Nicolae Negru // Dodon, în campanie e...

21.09.2020 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // CEC are probleme cu ...

18.09.2020 12:45 Ziarul National Dodon e de acord ca POLITICIENII să n...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că alegerile prezidențiale, programate să aibă loc pe 1 noiembrie 2020, trebuie amânate din cauza pandemiei de COVID-19?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md