21:55:06 26.02.2020
 
Stiri

VIDEO, DOC // Usatîi aruncă BOMBA. Raportul Kroll II ar mai avea unele părți SECRETE. „Am aflat că mai este și partea a PATRA...”. Ce NUME ar conține raportul Kroll II, făcut public de liderul „Partidului Nostru”

Anticorupție 12.07.2019 16:00 Vizualizări3393 Autor: Ziarul National
VIDEO, DOC // Usatîi aruncă BOMBA. Raportul Kroll II ar mai avea unele părți SECRETE. „Am aflat că mai este și partea a PATRA...”. Ce NUME ar conține raportul Kroll II, făcut public de liderul „Partidului Nostru”


Liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, a făcut astăzi publice două părți secrete ale raportului Kroll II, în care s-ar regăsi numele lui Vlad Plahotniuc, Vlad Filat, Ilan Șor, Serghei Iaralov sau Vitalia Pavlicenco. În același timp, Renato Usatîi spune că Raportul Kroll II pe care îl are nu ar fi complet, pentru că ar mai exista „partea a patra, a cincea și a șasea”.

„Două-trei ore în urmă am aflat că ceea ce am eu nu este raportul complet. Partea a treia nu este ultima, pentru că mai este și a patra. Persoana care mi-a adus flashul cu raportul Kroll II nu mi-a adus tot. Acum mă gândesc să-l dau în judecată pentru informația incompletă. Greceanîi nu este în părțile doi și trei... Dar eu, când am văzut numele lui Plahotniuc, nu mi-am putut reveni. Credeam și eram convins că numele lui nu se va regăsi în acest raport. Dar nu știu ce a făcut Șor și uite regăsim numele lui. Figurează în raport și Serghei Iaralov cu 8 000 de dolari. Șor este martor la toți”, a declarat Usatîi astăzi, în cadrul unei conferințe de presă.

Citește și: VIDEO // Inventivul Usatîi a trimis Raportul Kroll II la Parlament cu un HULUB poștaș: „M-am interesat unde i biroul lui Slusari, ca hulubul să nu ajungă la Tauber”

Acesta a dezvăluit că informațiile i-au fost oferite chiar în ziua când a revenit în R. Moldova. „Au venit atunci să mă întâlnească 1 000 - 2 000 de oameni. Când s-a făcut mai întuneric, cineva mi-a dat acest stick. Mâine îmi va da detalii un martor important, care e gata să dea depoziții. Pot să vă asigur că documentele pe care le am sunt autentice. Sunt sigur că cei de la Kroll vor confirma asta. Dar, totodată, ei trebuie întrebați câte părți ale raportului mai sunt. Eu am înțeles că mai sunt partea a patra, a cincea sau a șasea”, a punctat acesta.

Citește și: Slusari se îndoiește de AUTENTICITATEA părților secrete din Raportul Kroll II pe care le are Usatîi? Și democratul Cebotari spune că unele „adevăruri” se dovedesc a fi falsuri

Întrebat dacă știe unde se află Vlad Plahotniuc și Ilan Șor, liderul „Partidului Nostru” a infirmat unele informații făcute publice anterior de ministrul Andrei Năstase.

„Plahotniuc se află în SUA și niciodată nu a trecut prin Londra sau Marea Britanie. Ilan Șor este actualmente în Israel, poartă tratative cu oameni influenți din SUA ca să poată reveni acasă”, a mai spus Usatîi.

Renato Usatîi a prezentat Raportul Kroll II cu susul în jos.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!
loading ..

Stiri relevante
Top stiri

Alexei 12.07.2019 17:22

Nu vă pare cumva straniu că comisia de anchetă a parlamentului nu a primit de la Kroll aceste părți da le-au primit Usatîi ? nuștiu cum pare show ieftin acest lucru, nu vă pare ?

Denis 12.07.2019 17:22

Cum a fost Usatii babalol, asa si a ramas. Un fel de clovn politic in Moldova.

Voila 12.07.2019 19:33

Rușii nu puteau să scape o așa ocazie să-i bage niște photoshop-uri în mână acestui personaj.

Vitalicus 13.07.2019 14:29

Apu nu-i balabol Urinato? A facut Kroll-ul cu curu-n sus :)

Radu Druta 28.08.2019 22:55

Cine i-a transmis lui Renato Usatîi copiile raportului "KROLL 2": Drochia connecting people https://drochia.report/reportaje/renato-usatii-si-copiile-raportului-kroll-2/

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
24.02.2020 09:32 Nicolae Negru Nicolae Negru // 100 de zile cu Guver...

21.02.2020 08:59 Nicolae Negru Nicolae Negru // Cazul Irinei Rimes, ...

20.02.2020 17:30 Ziarul National Victor Chirilă // „Armata lui Ciocoi”...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Aureliu Ciocoi, trebuie să-și dea demisia, după ce a declarat că armata rusă a intervenit în războiul din Transnistria pentru „a opri vărsările de sânge”?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md