18:07:55 17.05.2022
Stiri

Fost procuror, CONDAMNAT și dus direct la închisoare pentru ispășirea pedepsei

Actualitate 14.01.2022 17:19 Vizualizări9310 Autor: Ziarul National
Fost procuror, CONDAMNAT și dus direct la închisoare pentru ispășirea pedepsei


Un fost procuror de la Glodeni a fost astăzi condamnat la doi ani și două luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de abuz de serviciu și fals în acte publice. Acesta a fost dus la închisoare după ce Judecătoria Drochia a pronunțat sentința.

Ex-procurorul își va executa pedepsa într-un penitenciar de tip semiînchis, cu privarea de dreptul de a ocupa funcția de procuror pe un termen de 10 ani.

Totodată, instanța de judecată a dispus ca prima parte a pedepsei cu închisoare – un an și o lună - să fie executată în penitenciar, iar restul pedepsei – un an și o lună - să fie suspendată condiționat pe un termen de probă de trei ani.

Menționăm că, ex-procurorul a fost învinuit de faptul că, fiind în exercițiul funcției, având în procedura de conducere a urmăririi penale o cauză penală pornită pentru săvârșirea infracțiunii de escrocherie în proporții deosebit de mari, a emis actele procesuale în care a înscris date vădit false legate de punerea sub învinuire, audierea învinuitului și aplicarea față de învinuit a măsurii preventive.

În realitate, la emiterea acestor acte, atât învinuitul, apărătorul acestuia, cât și traducătorul nu au participat la acțiunile procesuale nominalizate, iar semnăturile plasate în dreptul numelui lor au fost falsificate.

Sentința nu este definitivă și poate fi atacată la Curtea de Apel Chișinău în termen de 15 zile.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


ion 14.01.2022 17:50

Imitare de lupte ”crâncene” contra ”marilor” corupți!!! Unii ne urează din israel, alții de amenință cu apocalipsa de la kremlin, dar sunt liberi!!! Mai mult, se vor din nou la putere!!!

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
16.05.2022 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // PAS, generalul Scump...

13.05.2022 09:09 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putiniștii și libert...

09.05.2022 09:19 Nicolae Negru Nicolae Negru // A doua „eliberare”

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți judicioasă decizia autorităților de la Chișinău de a interzice utilizarea pe teritoriul R. Moldova a simbolurilor care promovează agresiunea militară a Federației Ruse în Ucraina („Z”, „V” și panglica negru-oranj)?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md