22:00:57 24.06.2024
Stiri

Prima reacție din tabăra PAS, după APARIȚIA lui Plahotniuc în spațiul mediatic și amenințările la adresa guvernării: „Văleu… Vă dați seama cât de mare le e agonia de au recurs la alianța Skype. Îl așteptăm pe toți acasă…”

Actualitate 28.10.2022 15:54 Vizualizări3032 Autor: Ziarul National
Prima reacție din tabăra PAS, după APARIȚIA lui Plahotniuc în spațiul mediatic și amenințările la adresa guvernării: „Văleu… Vă dați seama cât de mare le e agonia de au recurs la alianța Skype. Îl așteptăm pe toți acasă…” stiri.md


Președintele Comisiei economie, buget și finanțe a Parlamentului, Dumitru Alaiba, susține că-l așteaptă pe Vlad Plahotniuc în R. Moldova, însă nu în calitate de politician, care „știe bine să rezolve situațiile de criză”.

„Văleu. A apărut și Plahotniuc peste nici patru ani de liniște. Te-ai gândi că a avut atâta timp liber să învețe ceva, dar așa și nu s-a învățat să vorbească la cameră. Tot cu interviuri scrise îi dă. Vă dați seama cât de mare le e agonia de au recurs la alianța Skype. Plaha cică iar revine în politică. Dacă număr corect, va fi a patra lui revenire în politică. Și din rău în mai rău. Îl așteptăm acasă. Pe toți îi așteptăm, din toate colțurile lumii”, a scris Alaiba pe Facebook, cu referire la alți fugari.

Citește și: Plahotniuc își anunță REVENIREA în politica din R. Moldova, după ce a fost inclus în „Global Magnitsky Act”: „Eu sunt un politician care știe bine să rezolve situațiile de criză și vine timpul meu acum”

De menționat că fostul coordonator al coaliției de guvernare, Vlad Plahotniuc, a anunțat astăzi că revine în politica din R. Moldova, însă deocamdată nu o va face fizic. Mai mult, Plahotniuc a lansat și amenințări la adresa actualei guvernări.

„Guvernării actuale îi reamintesc un mesaj pe care l-am transmis cândva și el nu a pierdut deloc din esență și din actualitate. Cum v-am promis odată, nu vă las eu de capul vostru, pentru că prea deja v-ați bătut joc de oameni. Vă ajunge. Și v-am mai spus să nu vă faceți în zadar planuri mari. Parada voastră politica este pe sfârșite. V-am lăsat trei ani de zile să vă faceți de cap. Și ați făcut-o „de-a oaia” în toată țara. Acum vine timpul să răspundeți voi în fața cetățenilor pentru mizeria la care i-ați adus. Voi știți, ori dacă nu, documentați-vă, că dacă eu planific ceva – tot timpul îmi ating scopul. Toată lumea știe că voi, cei de la guvernare, ați crescut electoral pe contul numelui meu. Așa că revenirea mea în politică vă este și vouă convenabilă, puteți să vă bucurați, puteți încerca încă o dată să va săltați ratingul pe seama mea, dar acești trei ani și în special ultimul an de guvernare, an de „glorie”, și-a lăsat amprenta asupra cetățenilor și ei nu se vor lăsa așa de ușor manipulați de propaganda voastră ieftină”, a spus Plahotniuc într-un interviu pentru Tribuna.md.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
24.06.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Scepticii și cobitorii

21.06.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Cu Europa sau cu Asi...

18.06.2024 15:59 Ziarul National Nicolae Enciu // „Au început trecerea...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md