22:36:56 17.06.2024
Stiri

Premierul Recean și vicepremierul Popșoi, despre căderea fragmentelor unei dronei iraniene „Shahed” la Etulia, Vulcănești. „Atacurile nejustificate ale Rusiei împotriva Ucrainei au afectat din nou R. Moldova”

Actualitate 11.02.2024 19:47 Vizualizări1427 Autor: Ziarul National
Premierul Recean și vicepremierul Popșoi, despre căderea fragmentelor unei dronei iraniene „Shahed” la Etulia, Vulcănești. „Atacurile nejustificate ale Rusiei împotriva Ucrainei au afectat din nou R. Moldova”


Prim-ministrul Dorin Recean și vicepremierul Mihai Popșoi au condamnat „atacurile recente și nejustificate ale Rusiei împotriva Ucrainei, care au afectat din nou R. Moldova”.

„Astăzi, fragmente de dronă au fost găsite în partea de sud a Republicii Moldova. Investigația este în derulare.

Citește și: FOTO // Dronele armatei lui Putin au ajuns în R. Moldova. Fragmentele unei drone IRANIENE „Shahed”, care sunt folosite de armata Federației Ruse, au fost depistate lângă Etulia

Siguranța publică este asigurată de către autorități și nu există riscuri pentru comunitățile locale”, a scris Dorin Recean pe platforma X.
Și vicepremierul Mihai Popșoi, ministrul Afacerilor Externe, a venit cu o reacție pe platforma X: „Condamnăm atacurile barbare constante ale Rusiei împotriva Ucrainei, care afectează direct și R. Moldova. Rămășițele dronei „Shahed”, găsite astăzi în sudul republicii, în apropierea graniței, sunt o amintire dură a violenței și distrugerii semănate de Kremlin”.

Fragmentele unei drone iraniene„Shahed”, folosite de armata Federației Ruse în războiul declanșat împotriva Ucrainei, au fost depistate astăzi de Poliția de Frontieră a R. Moldova în zona frontierei moldo-ucrainene, în apropierea localității Etulia, raionul Vulcănești. În regiunea căderii rămășițelor de dronă a fost restricționat accesul.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
17.06.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Pentru cine sună ala...

14.06.2024 09:03 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce diferă preferi...

10.06.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Europenii vor schimb...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md