11:21:08 01.10.2020
 
Stiri

Noi DETALII despre DISPARIȚIA misterioasă a deputatului Gațcan. Unde s-a aflat deputatul

Actualitate 24.07.2020 20:01 Vizualizări3217 Autor: Ziarul National
Noi DETALII despre DISPARIȚIA misterioasă a deputatului Gațcan. Unde s-a aflat deputatul Andrei Mardari


Deputatul Ștefan Gațcan, care pe 30 iunie a anunțat că aderă la grupul parlamentar „Pro Moldova”, iar pe 1 iulie a dispărut din R. Moldova, ar fi beneficiat de paza lui Ilan Șor și a dormit o noapte în hotelul „Nobil”, care ar aparține fostului lider al PD, Vlad Plahotniuc. Despre aceasta a anunțat președintele Igor Dodon, în cadrul unei discuții cu jurnaliștii din R. Moldova.

Potrivit lui Dodon, medicul-deputat Gațcan nu ar fi fost bătut de deputații socialiști, așa cum au declarat unii deputați de la „Pro Moldova”.

Citește și: VIDEO // În căutarea lui Gațcan: Deputatul a APĂRUT într-o vie! Mesajul transmis de legislatorul dat dispărut de către „Pro Moldova”

Paboi ni snimali? (râde - n.r.) Nu cred. Acestea nu sunt metodele noastre (că ar fi bătut n.r)... Cred că Gațcan este o persoană mai puțin experimentată în politică. El este maestru în activitatea lui, dar în cazul respectiv s-au găsit profesorii și maeștrii în combinații Candu, Șor, Sîrbu... El a fost naiv. Bine că și-a revenit la timp, vorba ceea - mintea moldoveanului de pe urmă... Eu cred că PSRM a avut de câștigat de pe urma acestei situații. Noi l-am adus acasă... colegii l-au convins”, a precizat Dodon.

Citește și: VIDEO // „Brigada” din „Bandițkii Petersburg”, pe podul de la Telecentru. Proaspătul deputat al „Pro Moldova”, Ștefan Gațcan, ar fi fost STOPAT în trafic și obligat să-și depună mandatul: „Avem înregistrări video și audio”

Citește și: FOTO, DOC // Răsturnare de SITUAȚIE în privința DEMISIEI lui Gațcan. Deputatul a depus astăzi o PLÂNGERE la PG, iar acum nimeni nu știe locul aflării sale. Unde ar fi fost ÎNCOLȚIT și determinat să-și depună mandatul

Șeful statului afirmă că unii deputați PSRM sunt supărați rău pe Gațcan și acum. „Eu am discutat cu el (Gațcan n.r.) săptămâna trecută, la ședința fracțiunii. Le-am spus colegilor că am avut cazul Gațcan... Uite-l aici viu, lângă voi. Am spus ce am avut de spus și am tras linie. E clar că unii se uitau la el... Supărările au rămas. Dar am închis întrebarea, sunt 37 de deputați PSRM”, a punctat președintele.

CITIȚI și Revenit în Parlament, după ce a FUGIT din R. Moldova, Ștefan Gațcan oferă DETALII despre dispariția sa MISTERIOASĂ: „M-am prins într-un joc politic și, în momentul când am înțeles că...”

Totodată, Igor Dodon a adăugat că Ștefan Gațcan beneficiază și acum de paza asigurată de SPPS, pentru că s-ar teme de cei care l-ar fi convins să părăsească fracțiunea PSRM. „Apropo, atunci umbla cu paza lui Șor și a dormit o noapte (în noapte dinstre 30 iunie spre 1 iulie n.r.) la „Nobil”. Așa mi-a spus. Înseamnă că a fost ceva acolo. Încă trebuie să vedem cine și de ce l-a luat ostatic și de ce. Procuratura o să se clarifice. Acolo sunt lucruri de clarificat”, a conchis Dodon.

Citește și: DOC // Ștefan Gațcan a RENUNȚAT la mandatul de deputat, după ce deputații socialiștii l-ar fi presat s-o facă

Menționăm că Ștefan Gațcan a anunțat pe 30 iunie că părăsește PSRM și aderă la „Pro Moldova”, zi în care a fost oprit în trafic de către deputații socialiști Corneliu Furculiță și Vlad Batrâncea, care i-au solicitat să renunțe la mandatul de deputat, după ce l-au acuzat că s-a vândut. În aceeași zi, deputații socialiști s-au dus cu coroane funerare la clinica privată a deputatului. A doua zi, Gațcan ar fi fost forțat să participe la o ședință a socialiștilor în Parlament, unde a semnat o cerere de renunțare la mandat. Ulterior a dispărut și a plecat din republică. Gațcan a revenit pe 8 iulie și a participat la ședințele Parlamentului, asigurând majoritate pentru guvernarea PSRM-PD, renunțând la ideea de a depune mandatul.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante
Top stiri

V. Pădureanu 24.07.2020 20:45

Acest mitocan cu un vocabular vulgar/grotesc - poate servi în calitate de model pentru tânăra generație??? Fără viziune, mărunt la minte, răutăcios la adresa neamului din care face parte, lingușitor și grețos față de rusia - poate el servi acest stat??? Este el oferta de care are nevoie populația rm???

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
28.09.2020 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Președinte pe vremea...

27.09.2020 10:02 Ziarul National Alecu Reniță // Factura pentru întârz...

25.09.2020 09:04 Ziarul National Nicolae Negru // Dodon, în campanie e...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că alegerile prezidențiale, programate să aibă loc pe 1 noiembrie 2020, trebuie amânate din cauza pandemiei de COVID-19?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md