04:56:11 08.12.2023
Stiri

Încă un deputat PD se alătură grupului Candu! "Cu lacrimi în ochi, cerându-şi SCUZE..."

Politică 28.02.2020 19:55 Vizualizări6895 Autor: Ziarul National
Încă un deputat PD se alătură grupului Candu! Facebook
Candu, alături de Braşovschi


Grupul parlamentar "Pro-Moldova" se măreşte. Deputatul democrat, Gheorghe Braşovschi a părăsit fracţiunea lui Dumitru Diacov, în favoarea "Pro-Moldova". Anunţul a fost făcut chiar de Diacov.

Citeşte şi: CULISE // Ieșirea celor șase deputați din PD reprezintă „Planul B”. Dezvăluiri despre „Planul A”, unul DEVASTATOR pentru democrați


"Acum câteva minute m-a sunat colegul de fracţiune Gheorghe Braşovschi. Cu lacrimi în ochi, cerându-şi scuze, mi-a spus că părăseşte fracţiunea şi se alătură grupului Candu. Am încercat să-i lămuresc, să-l conving. Am înţeles că totul deja e rezolvat. A plâns el, am plâns şi eu! Mare tragedie! Când înţelegi şi nu poţi face nimic!", a scris Diacov pe Facebook.

Citeşte şi: Cine ar fi următorii DEPUTAȚI democrați care vor PĂRĂSI formațiunea lui Filip: „Acolo au mai rămas oameni fideli lui Plahotniuc”. Dodon ar trebui să fie ÎNGRIJORAT, pentru că „oameni cu dosare nu au avut frică să plece”

Amintim că un grup format din șase deputați - Andrian Candu, Vlad Cebptari, Eleonora Graur, Grigore Repesciuc, Sergiu Sîrbu și Corneliu Padnevici - a părăsit săptămâna trecută fracțiunea și PD și a format grupul parlamentar „Pro-Moldova”. Candu a anticipat că vor fi mai multe plecări din PD în viitorul apropiat.


Stiri relevante
26.03.2014 17:30 1456 Andrian Candu
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
06.12.2023 08:59 Cazimir Țino Cazimir Țino // Scena politică a R. M...

04.12.2023 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Șoșoacă, Dodon, Voronin

01.12.2023 09:07 Nicolae Negru Nicolae Negru // România, la aniversare

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Vă afectează faptul că în R. Moldova a fost declarată stare de urgență, de la declanșarea de către Federația Rusă a războiului din Ucraina, iar deciziile urgente sunt luate de Comisia pentru Situații Excepționale?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md