11:04:27 19.05.2022
Stiri

Ilan Șor promite să riposteze DUR la „show-ul politic” cu ridicarea imunității sale. „Maia Grigorievna, nu admiteți să se umple paharul și încercați să evitați un nou 7 aprilie…”

Actualitate 16.12.2021 15:59 Vizualizări2898 Autor: Ziarul National
Ilan Șor promite să riposteze DUR la „show-ul politic” cu ridicarea imunității sale. „Maia Grigorievna, nu admiteți să se umple paharul și încercați să evitați un nou 7 aprilie…” Captură


Liderul Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, consideră că președinta Maia Sandu ar sta în spatele solicitării de astăzi a procurorului general interimar, Dumitru Robu, privind ridicarea imunității sale. Acesta susține că șefa statului ar fi fost nemulțumită, după ce dânsul a vorbit despre demararea procedurii de impeachment.

„Igor Grosu a pronunțat de nouă ori numele meu astăzi (zâmbește n.r.). A fost o plăcere pentru mine acest lucru, m-am și amuzat copios. Dar de ce s-a întâmplat asta, de ce acum s-a cerut ridicarea imunității mele? Maia Grigorievna Hitler nu a putut să-și țină emoțiile în frâu, după ce eu am vorbit despre demararea procedurii de impeachment. Ea știe foarte bine că în fracțiunea ei parlamentară nu toți împărtășesc pozițiile sale, mulți nu sunt de acord cu ceea ce se întâmplă în R. Moldova”, a declarat astăzi Șor, în cadrul unei intervenții online.

Citește și: VIDEO // Procurorul general interimar a venit în Parlament. Acesta cere RIDICAREA imunității unui DEPUTAT. Dumitru Robu a formulat NOUĂ cereri în care e vizat parlamentarul

Totodată, Șor spune că președinta Maia Sandu s-ar teme de „rezistența” pe care o demonstrează astăzi dânsul și formațiunea sa.

„Dar această solicitare de ridicare a imunității e ridicolă, toată lumea înțelege asta. „Tema miliardului” e o glumă în R. Moldova. Eu încă în primăvara aceasta am rugat-o pe Maia Grigorievna să convoace Consiliul Suprem de Securitate și să abordeze propunerile făcute de acționarii băncilor - să fie cumpărate creditele, iar banii să fie restituiți. Nu a mișcat un deget pentru asta. Asta înseamnă ca tema miliardului contează doar pentru PR. Dacă vă interesa această temă, atunci trebuia să vă trimiteți apropiații să discute cu avocații mei. Aceștia aveau să facă o ofertă concretă statului”, a declarat Șor.

Acesta a mai adăugat că prin acțiunea de astăzi guvernarea încearcă să sustragă atenția de la problemele reale ale cetățenilor.

„Prețul la gaz înnebunește oamenii, care se află la limita supraviețuirii. Vedem că prețurile cresc, iar leul se va devaloriza considerabil. Acum încercați să acoperiți toate acestea cu un show politic ieftin. Noi nu vom lăsa lucrurile așa. Maia Grigorievna, eu v-am prevenit că nemulțumirile oamenilor sunt în creștere. Nu faceți în așa fel încât să se umple paharul și să nu mai puteți opri furia oamenilor. Încercați să evitați repetarea evenimentelor din aprilie 2009. Nimeni nu are nevoie de asta. Eu nu vreau că oamenii să-și apere drepturile în stradă, dar dvs. nu le lăsați o altă alternativă. Așa că mai bine vedeți ce se întâmplă în republică. Noi vom reacționa destul de dur la acest show ieftin și vă îndemnăm să rezolvați de urgență problemele oamenilor”, a conchis Șor.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
16.05.2022 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // PAS, generalul Scump...

13.05.2022 09:09 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putiniștii și libert...

09.05.2022 09:19 Nicolae Negru Nicolae Negru // A doua „eliberare”

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți judicioasă decizia autorităților de la Chișinău de a interzice utilizarea pe teritoriul R. Moldova a simbolurilor care promovează agresiunea militară a Federației Ruse în Ucraina („Z”, „V” și panglica negru-oranj)?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md