19:18:48 04.04.2020
 
Stiri

Fracțiunea PD anticipează că procurorul general interimar ar putea cere ridicarea IMUNITĂȚII unor deputați. „Suntem pregătiți pentru toate TICĂLOȘIILE lor, dar nu vom ceda”

Politică 15.08.2019 11:02 Vizualizări2110 Autor: Ziarul National
Fracțiunea PD anticipează că procurorul general interimar ar putea cere ridicarea IMUNITĂȚII unor deputați. „Suntem pregătiți pentru toate TICĂLOȘIILE lor, dar nu vom ceda” captură privesc.eu


Fracțiunea parlamentară a Partidului Democrat (PD) susține că dosarul privind uzurparea puterii în stat, pornit la cerința unor politicieni, este menit să intimideze opoziția și reprezintă un pas spre fraudarea alegerilor locale din octombrie.

„Este vorba de un dosar fals de uzurpare a puterii în stat. Vedem că politicienii au ajuns să înfăptuiască justiția și le transmit procurorilor ce trebuie să facă. Unii politicieni știu de unele dosare, înainte ca procurorii să le pornească. Scopul pachetului de dezoligarhizare de care a vorbit „ACUM” – PSRM este de a subordona instituțiile statului. Însuși acest dosar la comandă e un act de uzurpare a puterii în stat. Ei sunt disperați să se răzbune”, a declarat astăzi, în cadrul unui briefing de presă, președintele interimar al PD, Pavel Filip.

Filip a precizat că fracțiunea PD nu este deranjată de „dosarele lor”, dar de acțiunile de șantaj, că instituțiile statului sunt capturate rând pe rând de actuala guvernare.

„PSRM – „ACUM” au nevoie de acest dosar pentru a sustrage atenția oamenilor de la problemele reale cu care se confruntă. Ne îngrijorează că primarii noștri sunt intimidați și abordați de actuala guvernare. Despre ce fel de alegeri libere și corecte poate fi vorba în aceste condiții? Acest dosar de uzurpare a puterii în stat e de fapt un proces de fraudare a alegerilor locale din octombrie. Dar nu ne temem de dosarele lor. Suntem pregătiți pentru toate ticăloșiile lor, dar nu cedăm. Vom fi mai uniți și o să oprim procesul de demolare a statului de drept”, a punctat liderul interimar al democraților.

Pavel Filip a mai adăugat că PD va sesiza în continuare instituțiile internaționale și va demonstra că actuala guvernare „uzurpează puterea în stat” și nu face altceva decât să pregătească terenul pentru fraudarea alegerilor locale.

De menționat că în Parlament ar putea veni astăzi procurorul general interimar, Dumitru Robu, pentru a cere ridicarea imunității unor deputați care ar fi implicați în uzurparea puterii în stat (perioada 8 iunie – 14 iunie).

Prietenii tăi merită să știe ASTA!
loading ..

Stiri relevante

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
04.04.2020 18:14 Ziarul National Victor Chirilă // Creditul rusesc est...

03.04.2020 09:36 Nicolae Negru Nicolae Negru // Starea de sănătate a...

30.03.2020 10:00 Nicolae Negru Nicolae Negru // Unirea rațională (2)

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți mulțumiți de felul în care acționează autoritățile R. Moldova pentru combaterea extinderii pandemiei de COVID-19?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md