16:22:51 21.02.2024
Stiri

Vicespicherul Popșoi îl taxează pe Dodon pentru lipsa reacției în cazul RACHETELOR rusești: „Dodon și Voronin au subminat securitatea națională deliberat. Cei care încalcă NEUTRALITATEA sunt sponsorii lor de la Kremlin”

Actualitate 10.10.2022 16:39 Vizualizări2027 Autor: Ziarul National
Vicespicherul Popșoi îl taxează pe Dodon pentru lipsa reacției în cazul RACHETELOR rusești: „Dodon și Voronin au subminat securitatea națională deliberat. Cei care încalcă NEUTRALITATEA sunt sponsorii lor de la Kremlin”


Liderul socialiștilor, Igor Dodon, nu a scos niciun cuvânt despre cele trei rachete rusești de croazieră, care au traversat astăzi o parte a teritoriului R. Moldova. Drept urmare, vicepreședintele Parlamentului, Mihai Popșoi, a atras atenția că Dodon și Vladimir Voronin au subminat ani la rând securitatea națională.

Citește și: Războiul declanșat de Putin în Ucraina a ajuns și pe teritoriul „NEUTRU” al R. Moldova. Trei RACHETE RUSEȘTI au survolat spațiul aerian al republicii noastre în această dimineață

„Astăzi, rachetele ucigașe lansate de Putin din Marea Neagră au violat spațiul aerian al R. Moldova, ajungând în Ucraina, unde au omorât oameni nevinovați. Doar trei zile în urmă, Igor Dodon și Vladimir Voronin s-au întrecut în felicitări adresate lui Putin cu ocazia zilei de naștere. Acești foști președinți ai R. Moldova nu au mișcat un deget pentru a fortifica capacitatea de apărare a republicii.

Citește și: Inculpatul Dodon, OSANALE pentru cel mai DETESTAT și izolat lider mondial. „În aceste vremuri grele, dumneavoastră, stimate Vladimir Vladimirovici, și întregului popor fratern rus, vă doresc putere, forță și credință”

Ei au subminat securitatea națională în mod deliberat. Ei au prădat republica pe un capăt, de parcă ar fi invadatori și nu președinți aleși să vegheze asupra binelui public. Acum tot ei îi urează sănătate și mult succes celui care ne omoară vecinii și nu ar clipi din ochi dacă vreo racheta ar cădea pe teritoriul nostru. Unicii care calcă în picioare neutralitatea R. Moldova sunt prietenii și sponsorii lor de la Kremlin. Din păcate, mai sunt cetățeni de-ai noștri care se lasă manipulați de acești trădători”, a scris Popșoi într-o postare pe Facebook.

De menționat că, în ultima perioadă, Dodon a tot speriat cetățenii R. Moldova cu NATO, menționând că suntem un stat neutru și nu e nevoie de întărirea capacităților Armatei Naționale.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.02.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin în persoană și...

16.02.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Testul funcțional

12.02.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Relații paradoxale, ...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md