18:38:16 20.11.2018
 
Stiri

Deputata Maria Ciobanu acuză că a fost AMENINȚATĂ „în stil banditesc” astăzi în Parlament de către Constantin Țuțu. Democratul neagă: „I-am propus să scriem împreună compuneri”

Alegeri 2018 08.11.2018 13:15 Vizualizări6274 Autor: Ziarul National
Deputata Maria Ciobanu acuză că a fost AMENINȚATĂ „în stil banditesc” astăzi în Parlament de către Constantin Țuțu. Democratul neagă: „I-am propus să scriem împreună compuneri”

Deputata liberal-democrată Maria Ciobanu susține că în cadrul ședinței de astăzi a Parlamentului de ea s-a apropiat democratul Constantin Țuțu și a „amenințat-o în stil banditesc”.

Ciobanu a ținut să informeze colegii deputați despre acest lucru chiar în ședință, adăugând că va face public acest caz și în cadrul instituțiilor internaționale.

„Nu suntem în Codrii Orheiului. Locul acestui om nu este în Parlament”, a declarat Maria Ciobanu, făcând aluzie la dosarul privind omorul unei persoane în preajma unui local din Orhei la care ar fi participat și Țuțu acum câțiva ani.

În apărarea lui Țuțu a venit democratul Marian Lupu, care a cerut probe și i-a sugerat Mariei Ciobanu să înregistreze audio sau video asemenea incidente pe viitor.

„Poate Constantin Țuțu, fiind un bărbat tânăr, cu sânge fierbinte, este atras de frumusețea și inteligența colegei”, a ținut să glumească Lupu, adăugând, într-un final, că acuzațiile Mariei Ciobanu „sunt grave” și că asemenea acțiuni nu sunt admise în fracțiunea democrată.

Și Iurie Țap, colegul de fracțiune al Mariei Ciobanu, a regretat faptul că asemenea dialog, inițiat de Țuțu, a avut loc în Parlament: „Este inadmisibil”.

La rândul său, Constantin Țuțu a recunoscut că s-a apropiat de Maria Ciobanu, dar spune că i-a „mulțmit pentru grija care mi-o poartă” și i-a propus „să mergem împreună să scriem compuneri”.

„Mi-a spus că mai târziu, dar eu mai târziu nu pot, că mă duc să lucrez cu oamenii. I-am propus să meargă prin sate să lucreze și dumneaei cu oamenii, să nu-mi mai urmărească activitatea și să scrie pe Facebook”, a spus Țuțu.

Menționăm că ultima „încleștare” dintre Maria Ciobanu și Constantin Țuțu s-a consumat chiar ieri pe Facebook, după ce liberal-democrata s-a arătat indignată de faptul că părintele parohiei din Trușeni, suburbie a Chișinăului, a spus că Țuțu ar fi „un băiat bun”, care face multe lucruri pentru localitate.

„Sunt nevoit să vă mulțumesc din nou pentru grija ce mi-o purtați mie, în special, și colegilor din PDM, în general. Privind dintr-o parte activitatea Dvs. de pe Facebook, se creează impresia că sunteți un troll agresiv, nicidecum o doamnă deputat sau o fostă profesoară. Și culmea e că ați fi un troll pe care îl plătesc eu, pentru a promova activitățile și întâlnirile mele pe care le am practic zilnic cu cetățenii”, i-a răspuns Țuțu, tot pe Facebook.

Ulterior, Maria Ciobanu l-a invitat să scrie o dictare.Amintim că, anterior, Maria Ciobanu a anunțat că a fost telefonată acasă noaptea și amenințată, tot după o dispută avută în Parlament cu Constantin Țuțu.

Merită și prietenii tăi să știe ASTA!Spencer 08.11.2018 17:23

Maria Ciobanu se duce dracului cu minciunile ;i victimizările sale lipsite de dovezi, jalnică femeie.

Petronel 08.11.2018 18:06

Iara se victimzeaza femeia asta, numai asta si asteapta!

Dima 08.11.2018 22:35

Tutu anii 90 sau terminat

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.11.2018 09:11 Nicolae Negru Mai ușor cu pianul trădării de patrie...

16.11.2018 12:00 Ziarul National Victor Chirilă // Cine e de vină că R...

16.11.2018 09:21 Nicolae Negru Plahotniuc crede că Europa e proastă?

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Majoritatea sondajelor de opinie arată că doar patru partide ar putea accede în Parlament la alegerile din februarie 2019, iar următoarea guvernare ar putea fi de coaliție. Ce alianțe postelectorale ar fi benefice pentru viitorul R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md