02:45:16 13.08.2020
 
Stiri

Traseismul fără „kulioașe” e ca dragostea fără sex

Actualitate 14.06.2020 12:44 Vizualizări1457 Autor: Ziarul National
Traseismul fără „kulioașe” e ca dragostea fără sex


Trustia, elegii politikoase

Mare daravelă în Parlament în legătură cu declarația de condamnare a traseismului, deși lucrule sunt foarte și foarte clare. Este traseism și traseism. Dacă treci dintr-un partid în altul în interesele poporului, e una, iar dacă aplici traseismul în interes personal e altceva. În primul caz salutăm curajul și principialitatea traseistului, în al doilea caz condamnăm mercantilismul, ticăloșia și trădarea sa. Este evident că Dodon și Zina Carabina au părăsit PCRM și s-au înscris în PSRM din dragoste de popor, iar cei 14 deputați care au trecut de la PCRM la PD și cei vreo 9 sau 10 deputați PLDM care au circulat în aceeași direcție, ca să-l voteze pe Pavel Filip premier, au făcut-o din altruism și patriotism exacerbat. Este evident că cei care părăsec PD în timpul de față, unul câte unul, o fac din interes personal, meschin, pentru a-l lăsa fără majoritate parlamentară pe Chicu, premierul planetei Pământ.

Deputații au condamnat traseismul, dar nu și folosirea pungilor cu bani, a faimoaselor „kulioașe”. Faptul e îmbucurător, înseamnă că deputații sunt realiști. Căci traseismul fără pungi cu bani, adică fără „kulioașe”, e ca dragostea fără sex, platonică.

Acum stau și mă gândesc la îmbolnăvirea Episcopului Markel, care se arăta necredincios față de existența coronavirusului Covid-19. Nu o fi fiind aceasta o demonstrație de bătaie fără băț a Celui de Sus?

Al vostru atrabil, Ion Buraga
Prietenii tăi merită să știe ASTA!


Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
10.08.2020 09:21 Nicolae Negru Nicolae Negru // Lukașenko-Dodon, ase...

07.08.2020 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Dodon nu a mers din ...

03.08.2020 09:34 Nicolae Negru Nicolae Negru // Lukașenko va concura...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că alegerile prezidențiale, programate să aibă loc pe 1 noiembrie 2020, trebuie amânate din cauza pandemiei de COVID-19?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md