06:06:51 21.09.2018
 
Stiri

Tkaciuk, Petrenco și Munteanu, SCOȘI din JOC

Politică 31.07.2014 16:16 Vizualizări2666 Autor: Galina Munteanu
Tkaciuk, Petrenco și Munteanu, SCOȘI din JOC moldova-suverana.md

Liderul Partidului Comuniștilor din R. Moldova (PCRM), Vladimir Voronin, dă asigurări că colegii de partid Mark Tkaciuck, Grigore Petrenco, dar și Iurie Muntean, nu se vor mai regăsi în listele PCRM la viitoarele alegeri parlamentare.

„Cred că nu. În baza cărui temei să-i includem în listă? Ce fac și cum lucrează ei pentru partid? Ei nu sunt un grup, ei între ei nu sunt de acord unul cu celălalt. Petrenco…ce face el e împotriva partidului. Cum poți să rămâi în partid dacă crezi că e rău aici. Du-te din partid atunci. Mai ales că se începe a roti deja în jurul socialiștilor”, a spus Vladimir Voronin, în cadrul unei conferințe de presă.

Mai mult, Voronin susține că toți cei incluși în lista PCRM vor trece printr-un filtru.

„Se vor introduce niște criterii. Viitoarea listă a PCRM pentru alegerile parlamentare din acest an va fi compusă numai din membri de partid, niciun fel de altcineva. Candidații o să fie discutați în cadrul organizațiilor primare de partid, după care vor fi discutate la plenarele comitetelor raionale, după care la comitetul central, inlcusiv numărul lor în listă, de la 1 până la 103”, a spus Voronin.

Precizăm că, acum câteva luni, cei trei foști colegi ai lui Vladimir Voronin au fost excluși din organele de conducere ale PCRM. Ulterior, Grigore Petrenco l-a acuzat pe Vladimir Voronin că ar fi trădat interesele membrilor și simpatizanților partidului și i-a cerut acestuia să-și dea demisia și să fie convocat de urgență congresul partidului pentru alegerea unei noi conduceri a formațiunii.

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!Comentarii
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că alegerile locale noi din Chișinău trebuiau să fie anulate, așa cum au decis instanțele de judecată?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md