22:28:39 24.06.2024
Stiri

Tatiana Novac, candidata ALDE pentru funcția de primar al municipiului Bălți: „Implicarea în alegerile de la Bălți face parte din misiunea asumată de partid în această campanie electorală de a elibera R. Moldova de „Sindromul Șor”

Actualitate 18.09.2023 16:53 Vizualizări1376 Autor: Vitalie Hadei
Tatiana Novac, candidata ALDE pentru funcția de primar al municipiului Bălți: „Implicarea în alegerile de la Bălți face parte din misiunea asumată de partid în această campanie electorală de a elibera R. Moldova de „Sindromul Șor”


Jurista Tatiana Novac a fost desemnată astăzi de Alianța Liberalilor și Democraților pentru Europa (ALDE) în calitate de candidat pentru funcția de primar al municipiului Bălți. Candidata ALDE și-a asumat soluționarea problemelor stringente ale bălțenilor, punând accent pe reabilitarea infrastructurii rutiere și pietonale, inclusiv modernizarea curților, implementarea unui program eficient de gestionare a câinilor maidanezi, construirea unui incinerator de animale și îmbunătățirea sistemului de gestionare a deșeurilor.

„Eu nu vin din politică, dar am muncit ani de zile pentru municipiul Bălți. Împreună cu bălțenii, cu funcționarii, am muncit cot la cot, știu care sunt problemele și sunt gata să muncesc pentru orașul nostru. Mă angajez că, imediat după alegerea mea în funcție, voi ridica actele contabile, voi face ordine în buget și îi voi identifica pe cei care au furat primăria în toți acești ani. Numai așa, cu balanța contabilă curată, vom avea acces la fonduri europene, proiecte la care echipa ALDE ne va ajuta cu tot suportul necesar” a declarat Tatiana Novac.

Președinta ALDE, Arina Spătaru, și-a exprimat încredere deplină în capacitățile și integritatea Tatianei Novac și a subliniat că implicarea ALDE în alegerile de la Bălți face parte din misiunea asumată de partid în această campanie electorală de a elibera Moldova de „Sindromul Șor”.

„Sindromul Șor” este amăgirea că votând pe cineva corupt poți obține ceva bun. „Sindromul Șor” nu e doar despre cetățeanul IlanȘor, ci despre oamenii dezamăgiți, care sunt gata să voteze pe oricine le dă măcar ceva. Se aplică inclusiv celor care votează PAS în speranța că actuala guvernare le va da și lor, măcar ceva din granturile și creditele de miliarde luate în numele nostru. Ne-am asumat misiunea de a-l lipsi pe Șor și pe alții asemenea lui de cea mai importantă resursă - de oamenii buni pe care guvernările de la Chișinău i-au abandonat, la Orhei, la Bălți, la Comrat și în multe alte locuri din R. Moldova. Speranța și recuperarea demnității sunt cele mai bune arme politice împotriva „Sindromului Șor”. A adăugat Arina Spătatu.

Tatiana Novac a absolvit studiile de licență în Drept la Institutul Nistrean de Economie și Drept din Bălți și studiile de masterat în Drept European la Universitatea Alexandru Ion Cuza din Iași. În prezent, candidata ALDE activează în calitatea de jurist în cadrul Întreprinderea Municipală Direcția Reparații și Construcții Drumuri Bălți.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
24.06.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Scepticii și cobitorii

21.06.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Cu Europa sau cu Asi...

18.06.2024 15:59 Ziarul National Nicolae Enciu // „Au început trecerea...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md