08:11:41 21.05.2018
 
Stiri

Subdiviziunile Primăriei Chișinău EVACUEAZĂ zăpada acumulată pe străzi. 520 de angajați curăță și astăzi trotuarele și căile de acces în curțile blocurilor din Chișinău

Social 20.01.2018 15:10 Vizualizări612 Autor: Ziarul National
Subdiviziunile Primăriei Chișinău EVACUEAZĂ zăpada acumulată pe străzi. 520 de angajați curăță și astăzi trotuarele și căile de acces în curțile blocurilor din Chișinău

Angajații subdiviziunilor Primăriei municipiului Chișinău continuă și astăzi să evacueze zăpada de pe străzile Capitalei.

Potrivit Primăriei, în această dimineaţă, ÎM Regia „Exdrupo” a început evacuarea zăpezii de pe străzile oraşului. Zăpada adunată la marginea carosabilului este încărcată în maşini de capacitate mare şi transportată pe platourile întreprinderii municipale. Pe tot parcursul zilei, Regia „Exdrupo” va acţiona cu 30 de unităţi de tehnică.

De asemenea, începând cu ora 6.00, angajaţii întreprinderilor municipale de gestionare a fondului locativ, în total peste 520 de persoane, acţionează la curăţarea trotuarelor, a căilor de acces în interiorul curţilor blocurilor de locuinţă, precum și a zonelor de acces către platourile de acumulare a deşeurilor menajere şi a staţiilor de aşteptare a transportului public.

Pentru că noaptea aceasta s-a format ghețuș, muncitorii au împrăştiat sare şi antiderapant lichid pe trotuare. Pe parcursul zilei, Regia locativ-comunală intervine cu 45 de utilaje.

Transportul public circulă conform programului unei zile de sâmbătă, mai informează sursa citată.

Primăria municipiului Chişinău a făcut un apel către toţi agenţii economici, care curăţă zăpada şi o depozitează pe teritoriul gestionat, să contacteze ÎM Regia „Exdrupo” pentru a o evacua.

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
18.05.2018 09:19 Nicolae Negru Paradoxuri electorale sau cu cine votăm

16.05.2018 10:40 Vasile Gârneț Fragmente de jurnal – „Moartea lui St...

14.05.2018 09:02 Nicolae Negru Există vreo șansă de împăcare între n...

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cine credeți că are cele mai mari șanse să devină primar general al municipiului Chișinău?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md