07:28:25 22.01.2019
 
Stiri

Subdiviziunile Primăriei Chișinău EVACUEAZĂ zăpada acumulată pe străzi. 520 de angajați curăță și astăzi trotuarele și căile de acces în curțile blocurilor din Chișinău

Social 20.01.2018 15:10 Vizualizări764 Autor: Ziarul National
Subdiviziunile Primăriei Chișinău EVACUEAZĂ zăpada acumulată pe străzi. 520 de angajați curăță și astăzi trotuarele și căile de acces în curțile blocurilor din Chișinău

Angajații subdiviziunilor Primăriei municipiului Chișinău continuă și astăzi să evacueze zăpada de pe străzile Capitalei.

Potrivit Primăriei, în această dimineaţă, ÎM Regia „Exdrupo” a început evacuarea zăpezii de pe străzile oraşului. Zăpada adunată la marginea carosabilului este încărcată în maşini de capacitate mare şi transportată pe platourile întreprinderii municipale. Pe tot parcursul zilei, Regia „Exdrupo” va acţiona cu 30 de unităţi de tehnică.

De asemenea, începând cu ora 6.00, angajaţii întreprinderilor municipale de gestionare a fondului locativ, în total peste 520 de persoane, acţionează la curăţarea trotuarelor, a căilor de acces în interiorul curţilor blocurilor de locuinţă, precum și a zonelor de acces către platourile de acumulare a deşeurilor menajere şi a staţiilor de aşteptare a transportului public.

Pentru că noaptea aceasta s-a format ghețuș, muncitorii au împrăştiat sare şi antiderapant lichid pe trotuare. Pe parcursul zilei, Regia locativ-comunală intervine cu 45 de utilaje.Transportul public circulă conform programului unei zile de sâmbătă, mai informează sursa citată.

Primăria municipiului Chişinău a făcut un apel către toţi agenţii economici, care curăţă zăpada şi o depozitează pe teritoriul gestionat, să contacteze ÎM Regia „Exdrupo” pentru a o evacua.

Merită și prietenii tăi să știe ASTA!Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
21.01.2019 09:23 Nicolae Negru Ce le-a răspuns Teodor Meleșcanu lide...

18.01.2019 09:30 Nicolae Negru Dreptul la demnitate

14.01.2019 09:21 Nicolae Negru Tractoristul, ciocârlia și poetul Leo...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Majoritatea sondajelor de opinie arată că doar patru partide ar putea accede în Parlament la alegerile din februarie 2019, iar următoarea guvernare ar putea fi de coaliție. Ce alianțe postelectorale ar fi benefice pentru viitorul R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md