21:03:54 21.02.2018
Stiri

Stăuceni: Și-a cumpărat o mașină de spălat, dar s-a stricat în câteva luni. Numărul de telefon indicat pe certificatul de garanție era GREȘIT

Social 13.02.2018 18:00 Vizualizări749 Autor: Ziarul National
Stăuceni: Și-a cumpărat o mașină de spălat, dar s-a stricat în câteva luni. Numărul de telefon indicat pe certificatul de garanție era GREȘIT
Poză simbol

Un bărbat din Stăuceni, suburbie a capitalei, și-a cumpărat în februarie 2017 o mașină de spălat, pentru care a primit un termen de garanție de un an.

După opt luni de la exploatarea acesteia, mașina s-a defectat și cumpărătorul a luat certificatul de garanție și a telefonat la numărul de telefon indicat acolo.

Surpriză, însă! Numărul de telefon indicat pe bonul de garanție era greșit.

Acesta nu s-a dat bătut și l-a găsit pe agentul economic de la care a procurase mașina de spălat. Acesta a trimis specialiști acasă la bărbat care au depistat ce s-a defectat, dar i-au spus că firma nu dispune de piesele necesare pentru a repara mașina de spălat.

Sugestia a fost ca bărbatul să aștepte până când vor aduce piesele, fără să spună când exact anume se va întâmpla acest lucru, și i-au luat mașina de spălat de acasă.

Așteptarea a durat zile întregi, până când bărbatul a decis să telefoneze la numărul 022 71 14 64 de la Agenția pentru Protecția Consumatorului și Supravegherea Pieței, unde a fost sfătuit să depună o plângere pe numele agentului economic.

Abia după intervenția inspectorilor de aici, mașina de spălat a fost reparată, fiind schimbate rulmenții și procesorul în mod gratuit.

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!

Comentarii
Promo
Punct de vedere NAȚIONAL
19.02.2018 08:59 Ziarul National Chirtoacă, Usatîi, asemănări și difer...

16.02.2018 09:16 Nicolae Negru De ce România nu se teme de Republica...

12.02.2018 09:15 Nicolae Negru Eșecul major al Guvernului Filip

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că Parlamentul va reuși, în 2018, să modifice art. 13 din Constituție, astfel încât limba ROMÂNĂ să devină oficială în R. Moldova?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2017. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md