14:18:31 06.02.2023
Stiri

Stațiunea din România, aleasă de turiști drept cea mai bună destinaţie de sănătate şi de bunăstare de peste Prut

Actualitate 11.01.2023 09:58 Vizualizări4432 Autor: Ziarul National
Stațiunea din România, aleasă de turiști drept cea mai bună destinaţie de sănătate şi de bunăstare de peste Prut Punctul


Şefa Centrului de Informare Turistică din Sovata, Daniela Bereczki, a declarat că investiţiile realizate în staţiunea balneoclimaterică în ultimii 16 ani, din fonduri europene, precum şi investiţiile private, au făcut să fie declarată, în urma voturilor primite de la turişti, cea mai bună destinaţie de sănătate şi de bunăstare (Health&Wellness) din România.

„Sovata este întotdeauna premiată datorită schimbărilor ce au survenit în această localitate, în această minunată staţiune. Ultimul premiu este cel din cadrul platformei Termalia, 'Best Health&Wellness Destination 2022', din luna noiembrie, de la Poiana Braşov. Acest premiu este unul foarte important şi foarte complex din punctul meu de vedere, deoarece nu ţine doar de partea turistică, ţine şi de o stare de bine pe care natura în sine ţi-o poate oferi, tratamentele specifice pe care zona aceasta le poate oferi tuturor turiştilor care au nevoie de acel confort, de acea stare de bine pe care doar Sovata o poate da. În ultimii 16 ani, Sovata a avut foarte multe transformări care satisfac cererile turiştilor. Acesta a fost un punct foarte important în câştigarea acestui premiu, plus acele bune practici de care se vorbea în cadrul acestui eveniment pe care doar Sovata le are. Bunele practici din partea administraţiei locale, împreună cu unităţile de cazare, împreună cu unităţile de alimentaţie publică, împreună cu toate acele puncte de distracţie pe care le oferim, a făcut ca noi în anul 2022 să primim un premiu destul de complex”, a declarat presei Daniela Bereczki.

Ea a subliniat că la câştigarea acestui premiu de către Sovata a contribuit foarte mult votul turiştilor.

„A fost o o platformă pe care turiştii îşi puteau alege destinaţia care le oferă cea mai bună stare de bine, cel mai bun tratament şi, desigur, Sovata a fost premiată. În primul rând, diversitatea serviciilor pe care noi le oferim. În al doilea rând, Lacul Ursu împreună cu Drumul Sării. Anul acesta, Drumul Sării a fost un punct foarte important datorită reclamelor pe care le-am avut împreună cu ADR. Este un lucru foarte important ca atunci când îţi alegi o staţiune, pe lângă tratamente să ai şi un loc pe unde să te plimbi, un loc în care să te relaxezi, un loc feeric, chiar de basm. Eu sunt foarte mândră de premiul pe care l-am primit şi sunt sigură că şi anul acesta ne vom diversifica serviciile, atât din punct de vedere turistic, cât şi al atracţiilor pe care poate Sovata să le ofere", a subliniat şefa Centrului de Informare Turistică din Sovata.

Staţiunea Balneoclimaterică Sovata a mai obţinut premii importante şi în anul 2019, printre care şi cel pentru „Cea mai completă staţiune balneară", iar în anul 2021 un alt premiu Termalia, în 2020 nefiind organizate gale din cauza pandemiei.

Potrivit ADR Centru, până în vara anului trecut fondurile de pre şi postaderare atrase de administraţia publică din Sovata se ridicau la peste 15 milioane de euro, scrie agerpres.ro.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante
Top stiri

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
06.02.2023 11:28 Ziarul National Analiză de la București, despre șanse...

06.02.2023 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ce-i de făcut?

03.02.2023 09:08 Nicolae Negru Nicolae Negru // Fiindcă Putin se tem...

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că actuala guvernare a R. Moldova trebuie să schimbe Guvernul în anul 2023?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md