22:24:59 29.05.2023
Stiri

SOLUȚIA propusă de un politician de la Chișinău, pentru a acoperi golul lăsat de „Wizz Air”: „Dacă tot au decis ungurii să ne lase cu ochii în soare, dând peste cap planurile a mii de moldoveni, atunci să-i lăsăm și noi cu ochii în soare, la propriu”

Actualitate 28.02.2023 10:14 Vizualizări2838 Autor: Ziarul National
SOLUȚIA propusă de un politician de la Chișinău, pentru a acoperi golul lăsat de „Wizz Air”: „Dacă tot au decis ungurii să ne lase cu ochii în soare, dând peste cap planurile a mii de moldoveni, atunci să-i lăsăm și noi cu ochii în soare, la propriu”


Autoritățile de la Chișinău ar trebui să se miște repede și să identifice de urgență o companie aeriană, care ar suplini golul pe care îl va lăsa din 14 martie operatorul aerian low cost „Wiz Air”. Soluția ar fi chiar în R. Moldova și România, crede liderul Partidul Național Moldovenesc, Dragoș Galbur.

„Operatorul aerian low cost „Wizz Air” va suspenda toate zborurile către și dinspre Chișinău, începând din data de 14 martie, ca urmare a evoluțiilor recente din R. Moldova. Toate zborurile operate la Chișinău vor fi mutate pe aeroportul din Iași. Asta înseamnă creșterea timpului de așteptare la Leușeni - Albița, Sculeni și Costești - Stânca. Pierderi de taxe aeroportuare pentru aeroportul Chișinău, cheltuieli mai mari pentru pasageri (transport dus-întors la Iași, eliminarea conceptului de low cost), risipă de nervi și cel mai important - prejudiciu de imagine pentru R. Moldova”, a scris acesta într-o postare pe Facebook.

Citește și: O companie aeriană MAGHIARĂ foarte populară în R. Moldova își SUSPENDĂ toate zborurile către și dinspre Chișinău

Tânărul politician a explicat ce ar face dânsul, dacă ar fi la guvernare în acest moment.

Citește și: HiSky a achiziţional încă două AERONAVE şi devine unul dintre operatorii cu cea mai mare şi tânără flotă în R. Moldova şi regiune: "Nu mai suntem o companie mică aflată la început de cale, ci un operator mare şi puternic"

„L-aș suna pe Iulian Scorpan, moldoveanul nostru care a fondat compania „low cost” „HiSky” în R. Moldova și România și l-aș ajuta să preia zborurile pe care le avea „Wizz Air” spre și dinspre Chișinău. I-aș oferi tot felul de facilități și vacanțe fiscale, ca să se pună mai bine pe picioare și să avem și noi, moldovenii, compania noastră low cost. Au cea mai nouă flotă de avioane.

Dacă tot au decis ungurii de la „Wizz Air” să ne lase cu ochii în soare, acum, când ne e mai greu, dând peste cap planurile a mii de moldoveni cu biletele procurate, atunci să-i lăsăm și noi cu ochii în soare, la propriu, și să găsim urgent o alternativă sănătoasă. Soluții există, voință să fie”, a punctat Galbur.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Top stiri

Comentarii
Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.05.2023 09:04 Ziarul National Nicolae Negru // „La ce bun o lume în...

26.05.2023 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Integrarea europeană...

24.05.2023 09:14 Cazimir Țino Cazimir Țino // Învățămintele ultimul...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că R. Moldova va adera la Uniunea Europeană până în 2030?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md