06:09:23 17.04.2024
Stiri

HiSky a lansat PRIMA campanie de REDUCERI a anului. Compania oferă bilete de avion către 14 destinații din Europa și SUA la prețuri promoționale. Perioada campaniei este 25 – 31 ianaurie

Actualitate 25.01.2024 11:28 Vizualizări16757 Autor: Ziarul National
HiSky a lansat PRIMA campanie de REDUCERI a anului. Compania oferă bilete de avion către 14 destinații din Europa și SUA la prețuri promoționale. Perioada campaniei este 25 – 31 ianaurie


Compania aeriană HiSky începe anul cu șapte zile de reduceri substanțiale la bilete de călătorie, pe toate rutele operate. Printre orașele în care pasagerii din R. Moldova pot ajunge la preț redus, cu un zbor direct sau cu legătură de pe aeroportul din Chișinău, se numără și cea mai nouă destinație lansată de HiSky, New York, JFK. Perioada de desfășurare a campaniei este joi, 25 ianuarie – miercuri, 31 ianuarie, iar perioada de călătorie supusă promoției este 1 februarie – 26 octombrie.

Pentru un bilet către cea mai așteptată destinație, New York, spre care compania va începe operarea în luna iunie, pasagerii care pleacă de pe aeroportul din capitală vor plăti un preț redus de numai 334 euro, tarif care include și legătura Chișinău – București. Destinațiile din Europa, cu zbor direct din R. Moldova, pot fi accesate cu prețuri începând de la 39 euro/segment pentru București, 49 euro pentru Istanbul și Hamburg, 54 euro pentru Roma, Veneția, Bologna și Milano, 59 euro pentru Dusseldorf, Paris și Londra și 69 euro pentru Frankfurt.

Pentru zborurile către Tel Aviv, care au fost deja reluate în luna ianuarie, prețul biletului pornește de la 89 euro, la fel și pentru destinația Dublin, Irlanda.

„În aviație, buna planificare este esențială. Aceasta este o regulă pe care noi, cei din industrie o aplicăm cu sfințenie și pe care ne dorim s-o împărtășim și pasagerilor noștri. Vrem ca prin aceste campanii de reducere, pe care le derulăm în ianuarie, să le venim în întâmpinare, exact în perioada în care își stabilesc vacanțele de peste an. Rezervarea din timp înseamnă mai puțină bătaie de cap cu găsirea locurilor disponibile în anumite perioade de vârf și, evident, un cost mult mai mic al biletului. Promoția are și două elemente care sunt sigur că vor deveni principalele atracții, cursele către New York și călătoriile în perioada verii, când de obicei prețul biletelor este mult peste medie. Așadar, după un an în care am călătorit alături de 1,6 milioane de pasageri, suntem pregătiți să ne depășim acest record și să ne ținem, în continuare, de toate promisiunile pe care le facem celor care aleg să zboare cu noi.”, a declarat director General HiSky, Iulian Scorpan.

Compania HiSky este unul dintre cei mai importanți operatori aerieni de pe aeroportul din Chișinău, cu 17 rute operate direct și cu conexiune. După intrarea în flotă, în luna decembrie, a primei aeronave wide-body, Airbus A330, compania a ajuns la un număr de opt aeronave operate și o capacitate totală pe peste 1500 de locuri disponibile. Biletele zborurile HiSky cu plecare de pe aeroportul din Chișinău pot fi rezervate pe www.hisky.aero.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md