17:51:18 25.02.2024
Stiri

Şi-a minţit iubita că e acasă, dar chefuia cu prietenii în bar. Farsa lui a CUCERIT internetul

Știri 19.01.2017 11:01 Vizualizări3748 Autor: Ziarul National
Şi-a minţit iubita că e acasă, dar chefuia cu prietenii în bar. Farsa lui a CUCERIT internetul sursa: eva.ro


Un tânăr a postat pe Twitter câteva imagini în care arată cum şi-a păcălit iubita că se află în pat acasă, în timp ce se distra cu prietenii într-un bar.

Aplaudat şi criticat deopotrivă pentru gestul său, James, personajul principal al acestei întâmplări pare să-şi savureze mulţumit momentul de glorie. Lumea întreagă a aflat de el după ce a demonstrat pe Twitter cum şi-a păcălit iubita că stă cuminte acasă, în pat, în timp ce se distra bine-mersi într-un bar, cu amicii săi.

Prietenii la nevoie se cunosc, iar aceştia au avut un rol determinant în această farsă care a funcţionat perfect. Fără ei, tânărul din localitatea britanică Weston-Super-Mare nu ar fi putut să însceneze această păcăleală. Unul a ţinut căptuşeala în romburi a unei geci pe post de fundal, plasând-o în dreptul capului lui James, altul a ţinut o altă geacă cu care acesta părea învelit ca şi cum ar fi avut o plapumă.

Un al treilea prieten a făcut un selfie, folosind şi filtrele de culoare pentru a atenua puţinele indicii, astfel că sărmana fată nu a avut nicio şansă, „a înghiţit găluşca” pe loc.

James a postat imaginea cu tot procesul making-off, adunând peste 109.000 de like-uri şi peste 42.000 de distribuiri, relatează Daily Mail.

Isprava lui a fost aplaudată la scenă deschisă de mulţi bărbaţi şi, conform aşteptărilor, n-a fost prea bine primită de fete.

Sursa: eva.roParteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
23.02.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Doi ani de război se...

19.02.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin în persoană și...

16.02.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Testul funcțional

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md